Otřesné video z centra Prahy: Zfetovaný bezdomovec s obnaženým ohanbím močil na ulici. Pak přijeli policisté a začalo něco nevídaného

31.07.2019 12:01

Vzhledem k tomu, že ParlamentníListy.cz informovaly několika články o děsivé situaci uvnitř české metropole, jež se týkala například drog, se na naši redakci obrátil jeden ze zástupců městské policie. Dotklo se jej, že jsme tuto instituci údajně několikrát častovali nepěknými výrazy, jako je například lenost či liknavost. Důkaz, jak to chodí v jejich práci, nabídl téměř vzápětí. Odkázal nás na některá z videí, která podle jeho slov zachycují dennodenní rutinu příslušníků sboru.

Otřesné video z centra Prahy: Zfetovaný bezdomovec s obnaženým ohanbím močil na ulici. Pak přijeli policisté a začalo něco nevídaného
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Bezdomovec v centru Prahy

„O tom, že je situace v Praze oproti ostatním městům nesrovnatelná, se asi nemusíme dlouze bavit,“ sdělil muž, který se představil jako Jiří Z. Jirka, pokud ho můžeme takto familiárně oslovit, je už několik let zaměstnancem městské policie v Praze. Slouží na ulici, stará se o pořádek.

„Chtěl bych vidět, kdyby nás nebylo na ulicích tolik, jak by to vypadalo. ParlamentníListy.cz čte hodně mých kolegů, a když tam napíšete, že policajti chodí na Václavák a tam se domlouvají s nějakými živly, hodně z nás se takovýhle věci dotknou,“ upozornil dále.

V tento moment připomeňme, že policista Jiří míní text, kde nás prostitutka v centru Prahy upozornila na několik nešvarů, jichž byla sama svědkem. Zmínila například místo, kde se v minulosti scházeli policisté a veksláci a kde se domlouvaly vzájemné obchody. Současných příslušníků sboru se toto tvrzení netýkalo.

Pan Jiří ale pokračuje. „Na netu najdete dost našich videí, která jste asi ještě neviděli. Jsou tam zásahy. Nejen proti opilcům, ale jsou tam i zadržení dealeři anebo to, jak se snažíme v ulicích udržet pořádek,“ uvedl s odkazem na několik dnů starý záznam. Na něm uvidíte zjevně podnapilého a zřejmě i zfetovaného člověka, jemuž policista vysvětluje, jak by se měl chovat. Dotyčný na výzvy nereaguje ani v momentě, kdy mu policista opakovaně říká, že se v těchto místech nesmí pít.

Anketa

Je škoda, že dnes odchází z úřadu ministr Antonín Staněk?

hlasovalo: 10668 lidí
Muž vyndává z tašky lahev alkoholu a chce si přihnout…

„Strážníci MP Praha řešili přestupky ve veřejném pořádku skupinky osob bez domova. Jeden z nich se před nimi neostýchal ani svléknout. Před odvozem na záchytnou stanici musela proti němu hlídka zakročit za pomoci donucovacích prostředků,“ přiblížil policejní týdeník.

Jako ideální místo k popíjení alkoholu, pokřikování na kolemjdoucí, močení na zdi domů a jiné kratochvíle si prý vybrala partička bezdomovců samotné centrum metropole v Revoluční ulici. „Ve chvíli, kdy na místo dorazila hlídka městské policie, nejopilejší z přítomných ještě přidal do repertoáru přestupků obnažené přirození,“ dodal zástupce pražské městské policie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…