Ovčáček si povšiml zprávy z Ukrajiny a naznačuje, že Štětina je ruský agent

29.02.2016 20:45

Mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček naznačil, že je europoslanec Jaromír Štětina (TOP 09) ruským agentem. Jak na to přišel?

Ovčáček si povšiml zprávy z Ukrajiny a naznačuje, že Štětina je ruský agent
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mluvčí prezidenta ČR Jiří Ovčáček

V reakci na článek ČTK na téma zatýkání na Ukrajině přičinil mluvčí prezidenta krátkou poznámku. Jde o text, v němž se praví, že velitel praporu Azov byl na Ukrajině zatčen. Údajně měl být ruským špionem. „Azov podporuje europoslanec za TOP 09 Jaromír Štětina. Takže to znamená...,“ napsal Ovčáček na sociální síti Facebook.

Připomeňme, že prapor Azov je dobrovolnickým praporem bojujícím na východě Ukrajiny proti povstalcům a ruským vojákům. Jeho členy jsou příznivci Pravého sektoru, nacionalisté a další dobrovolníci. A to dokonce z evropských zemí.

V diskusi pod příspěvkem se čtenáři zamýšlejí nad tím, jestli nebyl označen za ruského agenta například proto, že už nechtěl bojovat proti Rusku. Jiní ve shodě s náznakem mluvčího prezidenta tvrdí, že je sám Štětina ruským agentem.

K dokreslení celé situace se ovšem sluší a patří dodat, že sám Štětina se tak nevnímá. Čas od času taktéž na sociální síti zveřejňuje podobné útočné výroky proti své osobě, které mu posílají čeští občané.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…