Paka vylízaný. Sprosťárny hvězdy Milionu chvilek: Nepředčítat dětem

06.07.2020 7:25

Reakce na článek Parlamentních listů o konci koloniálu U Jany na sebe nenechala dlouho čekat. Aktivistka Jana Filipová přišla se vzkazem pro ty, kdo jí nadávají: „Vy paka vylízaný!“ Prý se brzy zas dostane na nohy, protože „na rozdíl od vás mám něco v hlavě“. „Mě může urazit pouze inteligent, a to žádný z vás nemá šanci,“ tvrdila podporovatelka Milionu chvilek a dostalo se jí pochvalné odezvy.

Paka vylízaný. Sprosťárny hvězdy Milionu chvilek: Nepředčítat dětem
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Aktivistka Jana Filipová, vedle ní socioložka Ida Kaiserová

Jak jsem vás již informovali, koloniál aktivistky a demonstrantky Jany Filipové zřejmě definitivně končí. Dotyčná tuto zprávu oznámila v pátek a dodala, že zbytek vybavení a zboží prodá o víkendu v Plzni. Filipová je známá jako podporovatelka spolku Milion chvilek pro demokracii a jako vítězka soudního sporu s Andrejem Babišem o tvrzení, že demonstranti jsou zaplacení. Taktéž hovořila před shromážděnými demonstranty na akcích Milionu chvilek a časopis Reflex ji zvolil jako jednu z „Hvězd Reflexu“.

Anketa

Vadí vám, že vláda plánuje schodek rozpočtu 500 miliard?

69%
31%
hlasovalo: 11578 lidí

Že koloniál neprosperoval už delší dobu uvedla Filipová již dříve. „Vypadalo to velmi nadějně ze začátku, protože první tři týdny se za mnou sjížděli v podstatě sympatizanti ze široka daleka, z celé republiky, takže ty tržby byly, ale v okamžiku, kdy jsem začala být závislá na místních, tak mi prostě do toho obchodu přijde tak šest, maximálně někdy devět lidí za den a tržby se pohybují okolo pěti šesti stovek. Když mám tisícovku, tak si říkám, co se stalo,“ svěřila se ve videu.

Anketa

Sledujete i letos seriál Chalupáři?

38%
62%
hlasovalo: 6550 lidí
Filipové nebylo po chuti, že Parlamentní listy o její situaci informovaly, protože se na ni zřejmě obořili příznivci Andreje Babiše. Takže jim adresovala vzkaz. Předem uvedla, že není určen těm, kdo Parlamentní listy čtou, ale nemají potřebu jí nadávat. „Je určen všem těm, kteří mne vždy naprosto spolehlivě upozorní svými nechutnostmi, které mi začnou posílat, na fakt, že si mě už zase Parlamentní listy vzaly do huby. Reaguji mluvou, které tyto vrstvy prostoduchého obyvatelstva budou nejlépe rozumět,“ objasnila Filipová, co si myslí o čtenářích našeho periodika.

„Vy paka vylízaný! Páč ráda dělám lidem radost, tak mě velmi těší, že vás tak nesmírně potěšilo zavření mého koloniálu v Kolovči. Oceňuji vaši upřímnost, s jakou mi přejete, aby se mi dařilo i nadále stejně tak špatně, jako nyní. Musím vás ale bohužel zklamat, protože nemám v povaze se vzdávat, takže za nějaký čas se mi bude, na rozdíl od vás, zase dařit dobře,“ vzkázala a dodala, že důvodem jejího úspěchu nebude „že bude kouřit Mináře a Kalouska“, jak si prý někteří mylně myslí a neváhají ji se svými myšlenkami seznámit.

„Bude to tím, že na rozdíl od vás mám něco v hlavě, a když jsem ve sračkách, tak si je nekompenzuji ani blbýma kecama u piva, ani nadávkami na facebooku, ani nechodím žebrat o sociální dávky, ale jdu a snažím se z těch sraček vyhrabat,“ povýšila se Filipová nad své kritiky a nactiutrhače. A vzkázala všem, kdo jí nadávali: „Polibte si prdel!“

„Mě může urazit pouze inteligent, a to žádný z vás nemá šanci. Takže buďte zdrávi, dejte si dnes jednoho panáka navíc, ať se vám líp spí a na mě už se laskavě vyserte,“ doplnila.

A následoval ještě vzkaz pro naše periodikum: „A vůbec celé Parlamentní listy – polibte si prdel taky! Jo a až zase budete neschopni vyplodit nějaký svůj vlastní článek, tak si můžete opět toto zkopírovat a zveřejnit, jak je vaším trapným zvykem. Čau, vy pošahanci!“

Z řad obecenstva se Filipové dostalo nekritické podpory. „Jani, fandím Vám. Nemám slov, nad vulgárnostmi, co dostáváte. Je to hnus a jinak jste reagovat, ani nemohla...“ vzkazovala Jana Řečínská.

„Přestal jsem kupovat hajzlpapír. Parlamentní listy jsou vhodnější. Ale kupovat je nebudu. Ke čtení se to nehodí. Je to stejné jako byly Listy v 68. Ani hořet nechtěly,“ svěřil se Bedřich Novák. Dodejme, že Parlamentní listy jsou již řadu let pouze internetovým periodikem.

„Jani, upřímně, vyser se na takové ‚spoluobčany‘, bohužel jsou, byli a budou mezi námi. Jsou to udavači, potomci těch, kteří jásali, když popravovali Miladu Horákovou či generála Píku, ...je to zkrátka odpad... A s takovým odpadem rovnou do spalovny!“ mínila Jarmila Křížová.

„Jano, jsi prostě úžasná žena, se srdcem na pravém místě, chytrá a inteligentní, která si dokáže poradit v každé situaci. A ti závistiví a hloupí spoluovčané, šířící zlo stejně tak jako jejich prezident a premiér, souhlas, jinak to říci nejde, ať nám zádel políbí...“ chválila bývalou provozovatelku koloniálu Ludmila Štěpánková.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: kas

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…