Paní Babišová obsáhle promluvila: Pláč, příliš hubený Andrej a vyhozené peníze

27.12.2013 7:41

Životní partnerka Andreje Babiše Monika Babišová na sebe v obsáhlém rozhovoru pro páteční magazín Mladé fronty Dnes prozradila, že ji kritika dokáže rozbrečet, že sice pracuje jako interiérová designérka, ale školu má jen na práci sekretářky, že jako dárky kupuje Andreji oblečení, nebo že nemá ráda, když její partner drží diety.

Paní Babišová obsáhle promluvila: Pláč, příliš hubený Andrej a vyhozené peníze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš s družkou Monikou slaví volební úspěch

Babišová přiznala, že ačkoliv vypadá sebevědomě, žije v neustálém napětí. A pak stačí jediná kritika, která ji rozhodí natolik, že se až rozbrečí.

Pracuje jako interiérová designérka, ačkoliv vystudovala pouze střední ekonomickou školu, obor organizace administrativy. „…jsem původem normální sekretářka. K designu jsem se dostala až při stavbě našeho domu v Průhonicích, kdy jsem pracovala s jedním z našich nejlepších architektů Petrem Kolářem. Líbil se mu můj vkus a doporučil mi, abych se tomu věnovala profesionálně. Můj muž nakoupil několik starších bytů jako investici a spolu jsme je zrekonstruovali – Petr Kolář měl na starosti architekturu, já interiéry,“ uvedla Babišová.

A jak drahé je najmout si Babišovou na zpracování interiéru? Najmout si právě ji prý vyjde na stejné peníze jako jiné designérky. „Chci tu práci dělat, hrozně mě baví,“ říká k tomu.

Přiznává také, že kupovat dárky svému muži, který má všechno, je těžké. Letos si ale o dárky řekl. A o jaké? „Bílé košile, manžetové knoflíčky a ponožky,“ uvedla žena jednoho z nejbohatších Čechů s tím, že mu stejně kupuje jen oblečení. A to v běžných obchodech. „Košil a obleků ušitých na míru má jen pár, jinak kupujeme normální konfekční oblečení,“ uvedla Babišová.

Levné věci nakupuji v H&M

Anketa

Bude pro vás příští rok šťastnější než rok 2013?

22%
78%
hlasovalo: 4419 lidí

Redaktorka se jí také zeptala, zda někdy nakupuje i levné věci. „To víte, že také zajdu do H&M. Halenka, kterou mám na sobě, je zase ze Zary,” konstatovala s tím, že zná hodnotu peněz a toho, co můžou změnit. „Vidím, jak zbytečné můžou být šaty za dvě stě tisíc z Pařížské a co stejná částka zmůže pro dům seniorů, kam jsme ji poslali.“

Babišová také prozradila, že Andrej Babiš drží diety. A jaké? „Kontroluje se. Jí hlavně ryby a zeleninu, stará se o sebe, cvičí, sladké si čas od času odepře.“ Ale sama tím moc nadšená není, protože nemá ráda hubené muže. „Andrej to jeden čas přehnal a byl už moc hubený. Teď už je zase tak akorát, pěkný a plný.“

Rovněž prozradila, že Babiš špatně zvládá dlouhá politická vyjednávání. „Nejhorší, co pro něj může být, je bezcílné vysedávání ve sněmovně celý den,“ uvedla s tím, že si sám pro sebe nejspíš vyjedná funkci, která mu bude vyhovovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…