Paroubek kritizuje: Blažek je neschopný a Nečas taky

05.07.2012 7:21

Předseda NS-LEV 21 Jiří Paroubek ostře kritizuje jmenování Pavla Blažka ministrem spravedlnosti. Podle něj se nejedná o schopného právníka, pouze o místopředsedu ODS, který je ve straně dost vysoko, aby se stal členem vlády.

Paroubek kritizuje: Blažek je neschopný a Nečas taky
Foto: Repro TV Prima
Popisek: Jiří Paroubek v Partii televize Prima

„Předně se nejedná o žádného erudovaného právníka, jak se nás předseda vlády snaží přesvědčit. Blažkovou jedinou výhodou, díky níže se patrně stal ministrem, je, že se před dvěma roky stal místopředsedou ODS,“ myslí si Paroubek.

Předseda NS-LEV 21 připomíná, že i přes místopředsednictví nikdo o Blažkovi příliš mnoho neví. „Takový ministr, který své místo dostane nikoli kvůli své odbornosti, ale kvůli politickému obchodu, je už od samého začátku nedůvěryhodný,“ dodal.

„Personální apetit premiéra Nečase by měl být varováním pro všechny budoucí předsedy vlád. Takto se dlouhodobě vládnout nedá, neboť vláda politických obchodníků nemůže být důvěryhodná,“ napsal Paroubek.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…