Paroubek vyráží na Brusel. Chce vést kandidátku LEV 21 do europarlamentu

18.01.2014 16:44

Dnes ráno proběhlo jednání politického grémia NS-LEV 21, na němž byl předseda strany Jiří Paroubek zvolen lídrem kandidátky pro volby do Evropského parlamentu.

Paroubek vyráží na Brusel. Chce vést kandidátku LEV 21 do europarlamentu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

Vedení LEV 21 rovněž schválilo složení svého volebního týmu, ve kterém budou zastoupeni jak členové nejužšího vedení strany, tak i další vybraní členové strany z vedení některých krajských organizací. Volební tým bude řídit mluvčí strany Tomáš Sazima.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Strana dnes přijala také programové dokumenty k volbám do Evropského parlamentu. Základní programový dokument pod názvem „Program ochrany národních zájmů“ doplňuje jeho zestručněná verze.

Celá tisková zpráva ZDE

Strana NS-LEV 21 se chce v předvolební diskusi zaměřit na čtyři oblasti, a to řešení vysoké nezaměstnanosti, zvýšení životní úrovně lidí, ochranu spotřebitele a boj proti kriminalitě a terorismu. V dokumentech také stojí, že národní socialisté budou prosazovat celostátní referendum k dostavbě dvou bloků Temelína.

Proběhne i programová konference

Paroubek v oficiální tiskové zprávě také prozradil, že jeho strana dnes přijala dokument pod názvem „Osobní závazek všech kandidátů strany LEV 21 do Evropského parlamentu“. Závazek tvoří deset základních bodů, mezi něž patří například hájení národních zájmů České republiky, boj s korupcí, prosperita země či udržitelný rozvoj Evropské unie s důrazem na životní prostředí, ekonomiku a sociální oblast.

V dubnu tohoto roku navíc strana chystá programovou konferenci k volbám do Evropského parlamentu. „Již dnes se vedení strany seznámilo s marketingovým plánem vedení volební kampaně, který má strana k dispozici,“ informuje Paroubek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…