Pavel Novotný: Už nemám policejní ochranu. A hádejte, kdo to platil...

18.08.2020 14:30

Řeporyjský starosta Pavel Novotný v pondělí na sociální síti veřejnost seznámil s tím, že po více než čtyřech měsících skončila policejní ochrana. Dělal si legraci, že byla placena z daní voličů KSČM a SPD. Nezapomněl přidat slova chvály na adresu policie.

Pavel Novotný: Už nemám policejní ochranu. A hádejte, kdo to platil...
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Novotný při projevu

Policie poslední čtyři měsíce Novotného hlídala kvůli anonymním výhrůžkám, které mu chodily. O případu nesměl podávat bližší informace. Koncem července však hovořil o tom, že až bude kauze konec, má od policie dovoleno uspořádat v kavárně v Řeporyjích výstavu anonymů, které obdržel.

Anketa

Věříte, že ODS a TOP 09 půjdou do sněmovních voleb společně?

4%
11%
hlasovalo: 9009 lidí

Nyní na svém Twitteru oznámil, že mu dnešním dnem policejní ochrana končí.

„Skončila mi policejní ochrana. Čtyři a půl měsíce. Chci i jménem rodiny poděkovat policii za profesionalitu a ohled, který brala na svět okolo mě. Máme skvělou policii,“ uvedl starosta městské části Praha-Řeporyje.

A následně si utahoval z komunistů a SPD: „Nechápu, jak se povedlo zařídit, že to všecko šlo z daní jen a pouze voličů KSČM a SPD,“ neodpustil si Novotný rýpnutí na závěr.

 

 

Starosta Novotný byl již dříve pod policejní ochranou kvůli tomu, že na území městské části nechal umístit pamětní desku vlasovcům, které Rusko považuje za zrádce. Policejní ochranu měli i primátor Prahy Zdeněk Hřib a starosta Prahy 6 Ondřej Kolář, které Rusko kritizovali kvůli krokům jejich úřadů.

 

 

reklama

autor: nab

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …