Píšete o Babišovi jako Rudé právo, vyčítá miliardářův příznivec

17.05.2012 10:41

Po nedávném vystoupení Andreje Babiše v Liberci se opět objevily útočné hlasy, jež varovaly před nástupem nového Mussoliniho, který dnes nadává na korupci a po volbách se pouze diktátorsky ujme moci. Podle Milana Hulíka, který v ParlamentníchListech.cz reagoval na jeden z takových příspěvků, se tato rétorika blíží stylu Rudého práva.

Píšete o Babišovi jako Rudé právo, vyčítá miliardářův příznivec
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš, majitel Agrofertu

Milan Hulík reaguje na komentář Jaroslava Tauchmana (více ZDE), který podle něho nesmyslně útočí na podnikatele Andreje Babiše a snaží se za každou cenu vnutit představu, že se po případných úspěšných volbách z miliardáře a majitele Agrofertu stane diktátor Andrej I., který peče špatný chleba a do buřtů nedává maso.

Celý komentář JUDr. Milana Hulíka, PhD. čtěte ZDE

Rétorika jak z Rudého práva

„Špatný pekař, špatný řezník – buřty nevoní a chleba není propečenej – no prosím, ale fašista?  Jak se to psávalo v předpřevratovém Rudém právu? Když byl někdo disident a chartista, byl to obvykle také kriminálník, rozvratník, neplatič alimentů a odpůrce míru a pokroku,“ odsuzuje podle něho lacinou kritiku Hulík.

Babiš je podle něho rozčilen právem. „Já sám někdy vztekem nespím – když jeden korupční skandál následuje za druhým, když nám kmotři kradou miliardy a stát. Co víc je nutné ocenit, než úspěšného podnikatele, který nesoutěží s lobbisty o lepší jachtu v Toskánsku, ale chce financovat politické hnutí, stranu nebo jednotlivce, kteří se nebojí postavit korupčníkům, zlodějům a zločincům? Co tím Babiš získá, když ohrozí  svoje podnikání?“ ptá se.

„Pokud jde o mně, klidně půjdu s exkomunistou Babišem proti  „pravici“ - Topolánkovi, Dalíkovi, Řebíčkovi, Bartákovi, Bémovi, Janouškovi, Dlouhému z Hluboké a dalším podobným  z  ODS a jejich kolegům z ČSSD,“ vzkazuje Milan Hulík kritikovi Andreje Babiše Jaroslavu Tauchmanovi.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …