Pospíšil na JIP má další dohru. Plesl vytáhl letní hřích

02.10.2020 11:19

Europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09) skončil s koronavirem na jednotce intenzivní péče. Řada osobností z českého veřejného prostoru europoslanci popřála brzké uzdravení. Šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl si do Pospíšila rýpl. Zmínil přitom i Miroslavu Němcovou (ODS).

Pospíšil na JIP má další dohru. Plesl vytáhl letní hřích
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Pospíšil

Anketa

Chcete Miroslavu Němcovou v Senátu?

6%
94%
hlasovalo: 31544 lidí
Jiří Pospíšil válčí s koronavirem. Boj je to pro něj natolik těžký, že skončil ve Fakultní nemocnici Motol na jednotce intenzivní péče.

„Mohu potvrdit, že jsem byl převezen do Motolské fakultní nemocnice na jednotku intenzivní péče. Bohužel se u mě situace s covidem zkomplikovala. Přidal se k tomu zápal plic a problémy s dýcháním. Všem moc děkuji za podporu,“ napsal Pospíšil na Twitteru.

Viceprezident Svazu průmyslu a dopravy ČR Radek Špicar či ekonom Pavel Kohout popřáli Pospíšilovi brzké uzdravení. „Přeji úspěšné uzdravení, stejně jako všem, které potká cokoli podobného,“ uvedl Kohout.

Jiří Pospíšil potvrdil, že leží v FN Motol

Přidali se i šéfredaktor Respektu Erik Tabery, bývalý poslanec Úsvitu Tomia Okamury Marek Černoch, ale i poslankyně hnutí ANO Barbora Kořanová nebo předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS). „Přeji sílu při boji s nemocí a brzké uzdravení. Také děkuji za osobní podporu Mirky Němcové. Držte se!“ napsal Vystrčil.

Miloš Vystrčil popří¨ál Pospíšilovi hodně sil

Šéfredaktor Jaroslav Plesl zasadil Pospíšilovi štulec, když připomněl, že Pospíšil patřil v červnu k lidem, kteří spolu s již zmíněnou Miroslavou Němcovou (ODS) slavil na Karlově mostě konec první vlny koronaviru.

„Jo, v červnu koronaparty s Mirkou, pak ostrá kritika vlády, že není schopná chránit lidi před covidem - a teď pláče z jipky v Motole. To je Jirka Pospíšil prěsně tak, jak ho známe už celá dlouhá léta,“ napsal Plesl na Facebooku.

Plesl udeřil na Pospíšila

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

19:45 „Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

Láska je jako mír, musíme za ni bojovat, prohlásil slovenský premiér Robert Fico (Směr) na bratislav…