Právě s Moravcem kolaborujeme! Fridrichová si utahuje z těch, kteří nemají rádi ČT

02.06.2019 16:14

Veřejnoprávní Česká televize a její zaměstnanci jsou svými kritiky často osočováni za to, že svým divákům selektují informace na ty, které smíme slyšet a které nesmíme. Moderátorka ČT Nora Fridrichová si z toho těžkou hlavu rozhodně nedělá. Na svém Facebooku dnes zveřejnila fotografii, na níž se svým kolegou pravděpodobně louskají předběžný návrh auditní zprávy Evropské komise týkající se nastavení systému proplácení strukturálních dotací v Česku, a přidala provokativní komentář, že „notičky z Bruselu dorazily!“

Právě s Moravcem kolaborujeme! Fridrichová si utahuje z těch, kteří nemají rádi ČT
Foto: Repro Facebook
Popisek: Nora Fridrichová s odznáčkem hnutí Pulse of Europe

Veřejnoprávní Česká televize často čelí otázkám, jestli dostává „notičky z Bruselu nebo od Sorose“. Někteří její zaměstnanci jako například moderátorka pořadu 168 hodin Nora Fridrichová však takovou kritiku odlehčují a raději se rozhodli obracet ji ve srandu a píchnout do vosího hnízda.

Anketa

Jste pro vypsání předčasných voleb do sněmovny?

17%
83%
hlasovalo: 27039 lidí

Fridrichová si proto dnes udělala selfie se svým televizním kolegou pročítajícím si dokument, který v těchto dnech vzbuzuje velkou pozornost a zájem. Rozhodla se tak popíchnout ty, kteří veřejnoprávní televizi nemají dvakrát v lásce, jelikož jsou toho názoru, že se ČT modlí směrem k Bruselu. K fotografii směle napsala, že „notičky z Bruselu dorazily a s kolegou je právě pročítají, a kolaborují tak s cizí mocí“.

Rázem se rozjela zajímavá diskuse, kde Fridrichovou uživatel Miroslav Grunsberg pochválil za to, že tomuto tématu věnuje čas. Projevil důvěru, že anglicky psanou sedmdesátistránkovou auditní zprávu Evropské komise budou mít v České televizi přeloženou rychleji než vláda. Podle soudce Kamila Kydalky je protahování a čekání na český překlad jen hrou o čas ze strany premiéra Andreje Babiše.

Někteří se tak už nemohou obsahu večerního pořadu 168 hodin s „protibabišovskou propagandou“ dočkat.

Jitka Dvorská v kontextu s tím Fridrichovou velmi prosila, aby nenechali tyto „zlodějny a podvody“ zapadnout.

A zatímco někteří moderátorce přáli, ať se jí „kolaborování“ daří, objevily se i reakce upozorňující naopak na to, že Fridrichová tímto příspěvkem jen potvrzuje dlouhodobé tvrzení Tomia Okamury z SPD o tom, že Česká televize dlouhodobě manipuluje veřejné mínění v zájmu globalistů z EU a její vysílání není vyvážené.


 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…