Před Ministerstvem práce a sociálních věcí se chystá pohřeb. Lidovci se zde chtějí loučit s Drábkovým dítětem

30.09.2013 19:44

Hořký konec zažil megalomanský projekt sKaret, který stát vyšel na miliony korun. Přesto se najdou v politice tací, kteří to chtějí zrušenému projektu "osladit". Prvního října, v den, kdy s plnou platností končí sKarty, svolává KDU-ČSL před Ministerstvo práce a sociálních věcí smuteční hosty. Akce, která se má inspirovat pohřebním průvodem, se má zúčastnit i šéf lidovců Pavel Bělobrádek.

Před Ministerstvem práce a sociálních věcí se chystá pohřeb. Lidovci se zde chtějí loučit s Drábkovým dítětem
Foto: Hans Štembera
Popisek: sKarta

S informací přišel server PrvníZprávy.cz. "S bolestí v srdci Vám oznamujeme, že dne 1. října 2013 nás navždy opustí naše drahá, možná nejdražší sKarta. Dnešním dnem končí její platnost v české legislativě. Proto jsme rozhodnutí se s ní důstojně rozloučit a dát jí poslední sbohem. Dovolte prosím, abychom se rozloučili společně i s drahými, možná nejdražšími pozůstalými, Jaromírem Drábkem a Vladimírem Šiškou," píší ve svém prohlášení.

Příznivci akce se mají sejít před Ministerstvem práce a sociálních věc, projít ulicí Dřevná až k Rašínově nábřeží. Tam se smuteční hosté odeberou do restaurace Vltava, ve které bude probíhat smuteční hostina. Celou akci berou lidovci očividně vážně a neponechávají nic náhodě - donést si mají podle dostupných infromací rakev a na místě mají být i zaplacené plačky i kapela. Kromě šéfa lidovců Bělobrádka má mít proslov i předseda Národní rady zdravotně postižených Václav Krása.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…