Přítel Zaorálek má před očima mlhu, zoufá si Huml. Čtěte, koho mu dal za vzor

16.03.2014 15:51

Ministr zahraničí Lubomír Zaorálek má před očima mlhu. Na svém facebookovém profilu to uvedl poslanec ČSSD Stanislav Huml v souvislosti s děním na Ukrajině. Huml na svém profilu sdílel článek Petra Hájka z webu Protiproud.cz a zmíněná slova o Zaorálkovi k tomu připojil jako svůj komentář.

Přítel Zaorálek má před očima mlhu, zoufá si Huml. Čtěte, koho mu dal za vzor
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Stanislav Huml

Anketa

Která ze stran zastoupených ve sněmovně od voleb nejvíce zradila své voliče?

86%
4%
0%
2%
2%
4%
hlasovalo: 8701 lidí
Petr Hájek na svém internetovém magazínu Protiproud v pátek analyzoval přístup českých médií k ukrajinské krizi. Hájek se podivoval, že vedle údajné válečnické propagandy a sympatií k radikálům z kyjevského Majdanu dala některá média v poslední době i prostor k „zábleskům reality“.

Někdejší prezidentský vicekancléř a spisovatel svůj článek uzavřel varováním, že v souvislosti s očekávanými výsledky krymského referenda přijde nová vlna propagandy, která bude už zcela ignorovat kyjevské demonstrace a tamní přechodnou vládu, protože bude výlučně protiruská.

  • Celý článek Petra Hájka čtěte ZDE.

A právě tuto Hájkovu analýzu mediálního přístupu k tématu na svém facebookovém profilu sdílel sociálnědemokratický poslanec Stanislav Huml, který k tomu připojil i svůj komentář.

„Nu, Hájek se nebojí. Nejhorší je, že si uvědomuji, že Hájek má naprostou pravdu a strašně mě mrzí, že přítel Zaorálek má před očima mlhu,“ konstatoval poslanec Huml. Ten ministra Zaorálka kritizuje za jeho výroky k Ukrajině opakovaně a v ČSSD rozhodně není sám (více ZDE).

Mgr. Stanislav Huml

  • SOCDEM
  • Zemřel 28. prosince 2021
  • zastupitel obce

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…