Přivezli jsme vám kamion dobra, děkujte, nebo vám rozbijeme držku. Z prdu kulička, sprosté slovo od F. Uvolněný Kubera po prezidentské skreči perlil ještě víc než obvykle

26.11.2017 18:03

Moderátor Luboš Xaver Veselý přivítal v nedělním Pressklubu na Frekvenci 1 politického matadora z Teplic Jaroslava Kuberu (ODS). Vášnivý kuřák, který se nakonec rozhodl nevstupovat do boje o Hrad proti Miloši Zemanovi, rozehrál na rozhlasových vlnách svůj tradiční koncert. V úvodu se ještě jednou vrátil ke kauze jedné teplické školy a lidí, kteří chtěli házet granát mezi prvňáčky.

Přivezli jsme vám kamion dobra, děkujte, nebo vám rozbijeme držku. Z prdu kulička, sprosté slovo od F. Uvolněný Kubera po prezidentské skreči perlil ještě víc než obvykle
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Kubera

„Tam se typicky projevilo, jak se dá z prdu udělat kulička. Čím dál od Teplic, tím je ta situace zkreslenější. Je tam jedno sídliště, kde žijí Rusové, Ukrajinci a další lidí, ale pozor. Nejsou to žádní migranti. To jsou lidé, kteří tam žijí třicet let a jsou to lidé, kteří zastávají důležité funkce, protože máme nedostatek lékařů například,“ rozjel se Kubera.   

Tato kauza se podle Kubery zrodila na sociální síti Facebook a stačí se podívat, kdo jí rozpoutal – takový zvláštní pán, za kterým přijela televize a on se kroutil jako had. „Víte, já říkám Facebooku jiným slovem od F, které se nedá v tuhle hodinu vysílat,“ smetl tuto kauzu ze stolu Kubera.

Pak změnil téma. Věnoval se přímé volbě prezidenta a řekl jasně, že Miloš Zeman vyhraje podruhé. Nikdo jiný ho neporazí, ale až Zeman dosáhne svého, tak přibližně za půl roku, sám z úřadu prezidenta odejde.

„Moje prognóza v tuto chvíli je, že nikdo nemá šanci porazit Miloše Zemana, zvláště s ohledem na tu cestu do Ruska, která mu teď pomohla. Stačí se podívat na článek toho serveru Zvezda. A ona se ta událost nakonec pro Zemana vyvinula dobře. On prostě ty své voliče má a ti ostatní kandidáti si jen budou ubírat hlasy. Oni budou spoléhat na to, že ostatní kandidáti podpoří toho protikandidáta Miloše Zemana, ale takhle to v politice nechodí,“ upozornil politický matador.

Mirek Topolánek

  • BPP
  • Kandidát na prezidenta v roce 2018
  • mimo zastupitelskou funkci

Miloš Zeman si díky slabosti Bohuslava Sobotky splnil ten cíl, zničit Bohuslava Sobotku. „A druhý ten cíl bude podruhé vyhrát prezidentské volby. Až on to dokáže, tak po třech měsících nebo po šesti měsících z toho úřadu odejde, protože proč on by se trápil celých pět let. On řekne, že odejde ze zdravotních důvodů a tady mu to lidé budou věřit,“ pokračoval Kubera.  

Janě se vymezil také proti akci na Václavském náměstí 17. listopadu 2017. „To, co předvedli organizátoři té akce na Václavském náměstí 17. listopadu, když nechali promluvit jen některé kandidáty, tak to dokazuje, že s těmihle lidmi bych nechtěl mít nic společného,“ prohlásil nesmlouvavě Kubera.

Stranou jeho pozornosti nezůstal ani boj proti kouření. Tento boj zatím nekončí. Protože dosavadním šéfem zdravotnického výboru ve Sněmovně je Rostislav Vyzula z hnutí ANO. Kubera ho považuje za politika, který v otázce kouření vystupuje jako agresor. „Bohužel pan Vyzula je jeden z těch agresorů, kteří jsou za hranu všeho,“ pravil host pořadu.

Se svou troškou do mlýna přispěl i moderátor Luboš Xaver Veselý, když podobné snahy shrnul lehce peprnými slovy. „Přivezli jsme vám kamion dobra, radujte se a poděkujte, nebo vám rozbijeme držku,“ Kuberu tím moderátor rozesmál. O chvíli později si Kubera ještě přisadil a konstatoval, že tihle lidé patří do skupiny, kam spadají i pomatení bojovníci proti korupci. „Pomatení bojovníci proti korupci jsou podobní těm bojovníkům za mír, kteří chtějí bojovat za mír tak dlouho, až nezůstane kámen na kameni,“ pravil Kubera.

Vzhledem k tomu, že se do Sněmovny dostali Piráti, můžeme se prý také dočkat toho, že kouření cigaret bude nakonec zakátáno úplně všude, ale když bude někdo kouřit marihuanu, tak bude všechno v pořádku.

Když se pořad chýlil ke konci, Kubera se pár slovy vyjádřil také k sexuálnímu obtěžování žen a ke kampani MeToo. „Stalo se vám někdy, pane Kubero, že vás někdo sexuálně obtěžoval?“ zeptal se přímo Luboš Xaver Veselý.  „Stalo se mi to,“ začal Kubera. „Mně bylo 15, té dívce bylo 14 a my jsme dělali tzv. petting. My jsme to měli naštudované z literatury. No a tahle paní se pak stala mojí ženou a příští rok slavíme zlatou svatbu,“ pochlubil se.  

„Já jsem českým dívkám vděčný, že se k tomu postavily normálně. Když na českou holku někdo sáhne, tak ona mu dá takovou facku, že on bude jenom koukat. České holky dají jasně najevo, co si o počínání mužů myslí,“ doplnil ještě senátor.

Než se rozloučil s posluchači, prohlásil ještě, že Andrej Babiš (ANO) bude jako premiér uplatňovat zvláštní metodu, každému ustoupí trochu a ostatní politické strany mu schválí lecjaký zákon. Ani Andrej Babiš si však možná nevšimne, že stát jede do značné míry sám a bez ohledu na to, kdo ho řídí, ukrajuje z našich svobod.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…