Provokace ČSSD. Mladík snědl její hlasovací lístek

01.08.2010 6:06

UVNITŘ VIDEO Jeden z fanoušků Petry Paroubkové upozornil redakci na stránku, která má za cíl bránit "trapné slovní útoky na členy ČSSD a její voliče." Účel skupiny na Facebooku se však jejím tvůrcům vymkl kontrole.

Provokace ČSSD. Mladík snědl její hlasovací lístek

"Petra Paroubková se přidala ke skupině "Vadí mi nesmyslné a trapné slovní útoky na členy ČSSD a její voliče!" a stačí, když se podíváte, jaké tam je poslední video, je to dost dobrý," napsal ParlamentnímListům.cz Vojtěch Čech.

Manželka bývalého předsedy sociální demokracie má na svém oficiálním profilu hned několik skupin, které se váží k ČSSD, a to v pozitivním i opačném světle. Kromě skupiny "Poslední léto s Topolem" u ní čtenář najde zájmy o "Czech Social Democratic Party (ČSSD)", skupinu "Půjdu k volbám v oranžovém!" anebo již zmíněnou "Vadí mi nesmyslné a trapné slovní útoky na členy ČSSD a její voliče!"

Co k tomu tedy potřebujeme?

Její autorka ke vzniku prozradila: "Tuto stránku vnímám jako prostor k tomu projevit názor a říct, že mi vadí, jak jsem jako volička ČSSD zesměšňována a považována některými jedinci i skupinami za méněcennou součást české veřejnosti."

Skupina, která čítá několik stovek příznivců a řadí se tak mezi středně silné, ovšem zaujala ostatní uživatele Facebooku něčím zcela jiným. "Není se co divit, že negativní, až bulvární věci přitahují pozornost mnohem víc než ty, které mají za cíl hájit či vysvětlovat," řekl redakci analytik Břetislav Polách.

Důkazem může být i to, že posledním příspěvkem není obhajoba Bohuslava Sobotky, Davida Ratha ani nikoho jiného, ale třiapadesáti vteřinové video, kde mladý člověk pojídá volební lístek. Název videa? Jak naložit s hlasovacím lístkem ČSSD. "Potřebujeme hlasovací lístek ČSSD a potom potřebujeme sklenici vody..." říká v úvodu mladík, který video připravil. 

Reakci Petry Paroubkové se přes opakované pokusy získat nepodařilo.

Více:


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…