Redaktorka ČT se stala šéfkou komunikace IKEMu

23.03.2012 18:40

Vedoucí komunikace Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) se stala Markéta Šenkýřová. Na této pozici bude odpovídat za vnější i vnitřní komunikaci IKEMu.

Redaktorka ČT se stala šéfkou komunikace IKEMu
Foto: tan
Popisek: Markéta Šenkýřová

"Od svého nástupu v loňském roce jsem vnímal naléhavou potřebu systematického vedení komunikace jak uvnitř IKEM, tak i navenek. Právě to je hlavní úkol Markéty Šenkýřové,“ přiblížil ředitel IKEM Aleš Herman.

"IKEM je pracovištěm, kde celá řada špičkových expertů provádí celou řadu unikátních zákroků a byla by velká škoda se o nové metody či poznatky prostřednictvím médií nepodělit s veřejností. Mnohdy si své výjimečné práce nejsme vědomi ani všichni uvnitř IKEM a proto je potřeba zlepšit i vzájemnou informovanost mezi kolegy,“ doplnil Herman.

Markéta Šenkýřová přichází do IKEMu z České televize, kde působila sedm let, nejprve jako redaktorka, pak i jako moderátorka. Se zdravotnickou problematikou se setkávala při vytváření reportáží pro Zpravodajství ČT, poslední dva roky i při moderování a dramaturgii zdravotnického magazínu TEP 24 na zpravodajském programu ČT 24. Zkušenosti sbírala i v redakcích Českého rozhlasu.

"Dosud jsem se s odborníky z IKEM mohla setkávat a jejich práci obdivovat jen z venku, coby novinář. Jsem ráda, že teď se stanu součástí institutu a budu moci pomáhat lékařům, sestrám a dalším zaměstnancům jak v medializaci jejich záslužné práce směrem k široké veřejnosti, tak směrem k dalším kolegům uvnitř IKEM,“ uvedla nová vedoucí komunikace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…