Regionální TV: Cokoliv, co zavání zhoršováním byznysových vztahů s USA, je pro nás potenciální hrozba...

22.09.2020 17:10

ParlamentníListy.cz ve spolupráci s RegionálnítelevizíCZ přináší čerstvé video-aktuality z celé České republiky. Televizní program s názvem regionalnitelevize.cz mediálně propojuje všechny regiony České republiky a na jednom místě přináší aktuální zpravodajství ze všech obcí, měst a krajů naší země o společenském, ekonomickém, kulturním či sportovním dění.

Jak složité bylo překročit stín lokálního českého myšlení a vybudovat nadnárodní českou firmu v oblasti IT? Jak složité bylo prosadit se s těmito produkty ve světě? A jaký zvuk mají české firmy v Silicon Valey? Co udělal koronavirus s oborem IT? A kdy se stane Brno technologickou Mekkou Evropy? Hostem našeho rozhovoru s ... byl zakladatel společnosti YSoft Václav Muchna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hans Štembera

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Další problém v Německu. Málo peněz zdravotnicím. Tak si to nenechaly líbit

13:31 Další problém v Německu. Málo peněz zdravotnicím. Tak si to nenechaly líbit

Sociální situace je v Německu čím dál více napjatější. Protesty se začínají objevovat už i v malých …