Rušno kolem Dopravního podniku: Sejde se klub TOP 09 i představenstvo

20.08.2012 8:53

Pražští politici se dnes budou zabývat situací po odvolání ředitele Dopravního podniku Vladimíra Liche. Dnes večer se sejde klub zastupitelů TOP 09. Podle primátorského náměstka Tomáše Hudečka (TOP 09) by mělo jednání vyjasnit situaci v klubu.

Rušno kolem Dopravního podniku: Sejde se klub TOP 09 i představenstvo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Centrální dispečink městské dopravy

Členové klubu budou chtít zřejmě od svých zástupců v dozorčí radě Dopravního podniku slyšet, proč byl Lich odvolán a jestli důvody Lichova odvolání, které byly uváděny, byly opravdu závažné.

Dnes dopoledne se poprvé od odvolání Liche sejde také představenstvo pražského Dopravního podniku. Představenstvo dostalo minulý týden od dozorčí rady za úkol připravit výběrové řízení na nového ředitele podniku a vypsání forenzního auditu, který by prověřil všechny zakázky od roku 2007.

Klub občanských demokratů bude podle informací ČTK následovat až v úterý. Teprve po jednání obou klubů by mělo následovat koaliční jednání. Primátor Bohuslav Svoboda (ODS) minulý týden řekl, že by se měla sejít také valná hromada Dopravního podniku, kterou tvoří rada hlavního města. Termín ale zatím není znám.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem, čtk

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ekonomka Švihlíková: Takhle zadlužené USA ještě nebyly. Řešení? Jedno z nich je válka…

16:30 Ekonomka Švihlíková: Takhle zadlužené USA ještě nebyly. Řešení? Jedno z nich je válka…

Ekonomka Ilona Švihlíková pronesla šokující informace o americké ekonomice, která pomalu spěje ke ka…