Satanáš, sionští mudrci, čarodějnice. Matěj „Žít Brno“ Hollan si prý dnes v ČR připadá jako ve středověku

28.02.2016 19:29

Brněnský radní Matěj Hollan (Žít Brno) je zděšen z diskuse o islámu. Ačkoli žijeme v 21. století, dnešní rozpravy o muslimech připomínají hony na čarodějnice. Jinak si prý lze jen těžko vysvětlit naprosto iracionální řetězové emaily, jak nám všem uřežou ruce a hlavy a znásilní naše ženy a dcery.

Satanáš, sionští mudrci, čarodějnice. Matěj „Žít Brno“ Hollan si prý dnes v ČR připadá jako ve středověku
Foto: David Daniel
Popisek: Bývalý náměstek brněnského primátora Matěj Hollan

Muslimové jsou novodobé čarodějky. Jinak si nejde vysvětlit tu hysterii, která panuje ve zdejším národě z představy, že tu v našem desetimilionovém státě bude bydlet pár tisíc dalších lidí. Naprosto iracionální řetězové emaily, jak nám všem uřežou ruce a hlavy a znásilní naše ženy a dcery a u toho budou obcovat s kozami, to není nic jiného než ideové zázemí středověkých procesů proti ‚čarodějkám‘ a jinověrcům,“ napsal na sociální síti Facebook.

Náměstek brněnského primátora vnímá., že strach z uprchlíků v České republice občané opravdu mají a to i navzdory tomu, že je u nás poměrně obtížné najít uprchlíka. V detenčních zařízeních jich pobývá pár desítek a dalších pár desítek křesťanů např. z Iráku se chce v Česku usadit a žít.

Ve světle těchto faktů nechápe, proč se různým bludům o muslimech tak daří. Vždyť sami sebe považujeme za civilizovaný a rozumný národ, který by měl být schopen odlišit realitu od nesmyslného strašení. Místo toho lidé věří řadě hloupostí. „Všechno to i dnes řídí satanáš, sionští mudrci a Nový světový řád,“ poznamenává ironicky Hollan.

Atmosféru pohříchu vyostřují i různá prohlášení řady politiků. Stačí se podívat, jak se k tématu vyjadřuje ministr financí Andrej Babiš (ANO). I šéf státní kasy by měl přitom ctít českou Ústavu a Listinu základních práv a svobod, která neříká nic o tom, že nepomůžeme lidem zbídačeným válkou. Podle brněnského radního se přitom také nelze ohlížet na víru uprchlíka. Hollan na tuto skutečnost upozornil před několika dny v rozhovoru pro Reflex.cz.

Hollan doslova napsal:

Muslimové jsou novodobé čarodějky. Jinak si nejde vysvětlit tu hysterii, která panuje ve zdejším národě z představy, že tu v našem desetimilionovém státě bude bydlet pár tisíc dalších lidí. Naprosto iracionální řetězové emaily, jak nám všem uřežou ruce a hlavy a znásilní naše ženy a dcery a u toho budou obcovaz s kozami, to není nic jiného než ideové zázemí středověkých procesů proti "čarodějkám" a jinověrcům.

Tak jako tehdy se dnes šíří éterem úplné bláboly, které bez přemýšlení papouškuje jako jeden muž obrovská část obyvatel. Nepochybuju, že jejich strach je skutečný, je to děsivé o to víc, když si uvědomíme, že se narozdíl od islámské části blízkého východu považujeme za racionální civilizace, ale naše schopnost odolávát šíření absolutních bludů a báchorek se jak vidno nikam nevyvinula. Všechno to i dnes řídí satanáš, sionští mudrci a Nový světový řád.

 

reklama

autor: mp

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …