Sázkaři vypsali kurzy na Mynáře, či tunel Blanka. Nevíce vydělat ale můžete na Putinovi

25.03.2015 16:16

Pro sázkaře, kteří se zajímají o politiku, přinesla ve středu společnost UNIBET hned několik zajímavých informací a tipů, nač si mohou vsadit. Bookmakeři této sázkové firmy vypsali totiž kurzy na trojici témat týkajících se pražské politiky, o kterých se teď mluví.

Sázkaři vypsali kurzy na Mynáře, či tunel Blanka. Nevíce vydělat ale můžete na Putinovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Stavba tunelového komplexu Blanka

„Bude klid, nic moc z dlouho očekávaných událostí se do konce roku nestihne. Takhle vidí následujících devět měsíců v pražské politice bookmakeři naší sázkové kanceláře,“ uvedl Zdeněk Fekar, který společnost zastupuje v médiích.

I proto se dá prý očekávat, že rok 2015 v české politice bude probíhat bez zásadních témat a událostí. „Pokusili jsme se ale aspoň zrekapitulovat pravděpodobnost nejočekávanějších událostí roku,“ vysvětluje Petr Dufek, český manažer Unibetu.

Možné je tedy si vsadit třeba na to, zda kancléř prezidenta Vratislav Mynář získá do konce roku bezpečnostní prověrku. Sázkaři může vynést prý pětinásobek vkladu. Na příjezd ruského prezidenta Vladimíra Putina během roku 2015 do Prahy, kam jej Miloš Zeman pravidelně zve, se dá nyní sázet dokonce v kurzu 10,00.

Z kurzů trojice možných momentů, o kterých se nyní v souvislosti s politikou spekuluje, nesmí chybět ani to, jestli se pražští řidiči ještě do konce letošního roku stihnou projet tunelem Blanka. Zde se kurz pohybuje 1: 2,25.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ahe

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …