Senátor Kubera rozetnul debatu o uprchlících: Naše civilizace končí. Evropa nebude, a nic se nestane. Jsme malá srandička, co si myslí, že je pupek světa

23.07.2015 19:08

Současná evropská civilizace končí. S tímto šokujícím prohlášením vystoupil dnes na půdě Senátu člen horní parlamentní komory, primátor Teplic Jaroslav Kubera (ODS). Stalo se tak během diskuse senátorů o problematice uprchlíků.

Senátor Kubera rozetnul debatu o uprchlících: Naše civilizace končí. Evropa nebude, a nic se nestane. Jsme malá srandička, co si myslí, že je pupek světa
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Kubera

Upozornil, že to nebude tak, jak je nám někdy slibováno, že my si z migrantů vybereme lékaře a inženýry. „A kdo si vybere ty ostatní? Kdo si vybere ty mladíky z Islámského státu? Ty ať si vybere někdo jiný. Takhle to prostě nemůže fungovat,“ uvedl s tím, že všichni by si samozřejmě vybrali lékaře, odborníky, inženýry.

Pohybu migrantů prý normálními prostředky nelze zabránit. „Je možné mu zabránit netradičními prostředky, to znamená zablokováním,“ prohlásil.

Poukázal na to, že porodnost v některých zemích roste geometrickou řadou, v jiných zemích zase ne. „Takže si prostě budeme muset zvyknout na to, že tato civilizace končí. Pár let to ještě vydržíme, ale nedá se s tím nic dělat,“ řekl s tím, že Evropa nabyla dojmu, že ona je středem světa. „Ale co s tou Evropou? Co když tady ta Evropa nebude? Tak se podívejte na glóbus. Nestane se vůbec nic. Evropa je taková malá srandička, ale my si myslíme, že jsme pupek světa,“ prohlásil.

Ve zřejmé reakci na to, že mnozí lidé v Teplicích si nyní stěžují na ohňostroje, které tam odpalovali lázeňští hosté z arabských zemí u příležitosti konce ramadánu, Kubera řekl, že ohňostroje je třeba zakázat. „Protože vy pak nepoznáte, jestli je to ještě ohňostroj nebo už začala třetí světová válka,“ dodal.

Celý text je ZDE


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…