Skripala otrávili Rusové, zjistila prý britská policie

19.07.2018 14:22

Britská policie identifikovala dva podezřelé v případě otravy Novičokem. Jejich jména však nezveřejnila. Informoval o tom britský Guardian.

Skripala otrávili Rusové, zjistila prý britská policie
Foto: pexels.com
Popisek: Jed

Pomocí technologie rozpoznávání obličejů se vyšetřovatelům povedlo zjistit identitu domnělých pachatelů. Tu pak spojili se jmény na seznamu pasažérů komerčních linek letadel přilétajících v době, kdy k otravě došlo. Podle zdroje blízkého vyšetřování, který informace poskytl americké CNN, se nejednalo o jejich pravá jména, ale policie přesto jména nezveřejnila. Vyšetřovatelé jsou si prý jisti, že se jedná o Rusy.

Celý článek ZDE

Vladimir Putin v interview pro Fox News obvinil britskou vládu, že v souvislosti s Novičokem šíří bezdůvodná obvinění. Londýn prý v tomto případě neposkytl žádné průkazné důkazy. Obvinění z otrávení Skripala, jeho dcery a dvou dalších občanů Velké Británie jsou prý stejná jako obvinění z ovlivňování amerických voleb.

Celý článek ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…