Šlouf přitáhl TV Barrandovu sledovanost. Přiblížila se speciálu ČT

27.09.2013 11:07

Ve čtvrtek večer mohli televizní diváci sledovat dvě předvolební debaty. Téma Týdne televize Barrandov sledovalo 84 tisíc lidí. Druhou z krajských debat ČT24 z Libereckého kraje si nenechalo ujít 95 tisíc diváků.

Šlouf přitáhl TV Barrandovu sledovanost. Přiblížila se speciálu ČT
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michaela Jílková a její pořad Máte slovo

Politické debaty televize Barrandov Téma Týdne se zúčastnil kromě Tomia Okamury (Úsvit přímé demokracie) také lobbista Miroslav Šlouf. O jeho účasti rozhodli dramaturgové pořadu poté, co jej do nedělních Otázek Václava Moravce odmítla vzít Česká televize. Pořad si nenechalo ujít 84 tisíc lidí, čtvrteční, v pořadí třetí vydání, dosáhlo svého nejlepšího výsledku. Píše o tom server Mediář.cz.

Krajskou debatu z Libereckého kraje na ČT24 moderovala Daniela Písařovicová. Pustilo si ji 95 tisíc diváků, tedy 2,5 procenta všech, kteří byli u televize. Podle Mediáře.cz jde o téměř třetinový pokles proti první diskusi z Karlovarska, kterou ve středu moderoval Jakub Železný a nenechalo si ji ujít 133 tisíc lidí.

Jílková válcovala Johna

Česká televize ale převálcovala Barrandov později večer při publicistice. Zatímco půlhodinový pořad Bez cenzury exministra Radka Johna vidělo 70 tisíc lidí, hodinové Máte slovo s Michaelou Jílkovou zhlédlo 391 tisíc diváků.

reklama

autor: adr

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…