Slovenské noviny: Livia Klausová je jen postarší teta a doplněk svého manžela

14.01.2014 13:51

Za postarší tetu a pouhý doplněk svého manžela označil komentátor slovenského deníku Sme novou velvyslankyni České republiky na Slovensku Livii Klausovou. Komentátor reagoval na rozhovor, který Klausová listu poskytla. Informoval o tom server Aktuálně.cz.

Slovenské noviny: Livia Klausová je jen postarší teta a doplněk svého manžela
Foto: Hans Štembera
Popisek: Livia Klausová

"Nemá čo povedať ani k Marianovi Kotlebovi, ku ktorému dokonca aj veľvyslanec demokratického štátu zásadové stanovisko v súlade s politikou jeho vlády predniesť môže. Pani Klausová však hlavne z rozhovoru vychádza ako postaršia teta, ktorá až doteraz žila len pre svojho manžela a ako doplnok jeho kontroverznej kariéry, aj politiku vnímala len cez neho. Preto o ňom hovorí a neustále sa naňho odvoláva bez ohľadu na to, či sa otázka týkala pána Klausa, alebo vôbec nie," cituje server komentátora deníku Sme Petera Morvaye.

"Je jedno, akú novú funkciu získala, ona stále vykonáva tú starú a jedinú, čo jej naozaj sedela: funkciu pani Klausovej. Inak nemá čo povedať. Je síce urazená, že ju berú len ako manželku, na akejkoľvek inej pôde mimo tej reprezentačnej manželskej je však stratená a nezachráni to ani zopár nacvičených formuliek," podotýká komentátor slovenských novin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…