Šnajdr před věznicí děkoval i hrozil

16.07.2013 22:27

Po Ivanu Fuksovi opustil brány vězení i druhý z exposlanců ODS. Před vazební věznicí v Ostravě do čtvrt na jedenáct čekalo kromě jeho právníka i několik novinářů. Šnajdr před nimi vyjádřil radost, že má vazební anabázi za sebou a vyjádřil přřesvědčení, že bude třeba řešit chování některých účastníků kauzy.

Šnajdr před věznicí děkoval i hrozil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Marek Šnajdr

„Jsem rád, že aspoň v tomto pro mě tato anabáze končí,“ uvedl Marek Šnajdr v přímém televizním přenosu bezprostředně po opuštění věznice.

Poté poděkoval své rodině, že za ním stála, a svým právníkům za neobyčejně efektivní obhajobu. „Sluší se poděkovat zaměstnancům vězeňské služby, za to že se chovali korektně,“ dodal ještě.

Po dotazech novinářů nejprve nechtěl dávat prohlášení k celé kauze. Nakonec ale prohlásil: „Českou republiku musí čekat zásadní diskuse o roli některých aktérů této kauzy.“ Poté se odebral k přistavenému automobilu s vysvětlením: „Tento čas patří mojí rodině“. 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…