Sobotka má pravdu. Nechci za prezidenta důchodce. I to si myslí diváci ČT

07.08.2012 22:03

Vtip Bohuslava Sobotky na adresu stáří kandidátů na post prezidenta rozdělil společnost. Podle ankety České televize ho jedna skupina považuje za nevhodný, druhá však tvrdí, že jen řekl nahlas, co si stejně všichni myslí.

Sobotka má pravdu. Nechci za prezidenta důchodce. I to si myslí diváci ČT
Foto: ČSSD
Popisek: Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka

„Smysl pro humor je jedna věc a druhá věc je mít smysl pro inteligentní humor,“ napsala pod dotaz ČT na Facebooku jedna divačka. Reagovala tak na slova Bohuslava Sobotky, který o víkendu označil kandidáty na prezidenta za „partičku mocichtivých sedmdesátníků“.

„Sobotka postrádá smysl o humor, takže je vcelku zvláštní, že se právě tento vždy akurátní pán něčím takovým ohání,“ stojí také v diskuzi. Pobouřená skupina diváků považuje vtip předsedy ČSSD za „hodný dvanáctiletého výrostka“. Navíc mu vzkazují, že ani on nebude věčně mladý.

Podle spousty rozhořčených diváků si tím Sobotka pohoršil u voličů ČSSD. „Důchodci jsou nezanedbatelnou voličskou základnou ČSSD, na to asi zapomněl,“ píše jeden z nich.

Zároveň se ale v diskusi objevuje ještě opačný názor. Sobotka prý napsal to, co si stejně většina lidí potichu myslí. „Opravdu by tam neměli sedět důchodci nebo lidé, kteří většinu času prospí a není jin ani rozumět,“ tvrdí jeden z diváků.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…