Špína chlap? A co Dalík, Mirku? Topolánek si pořádně naběhl

28.02.2019 20:28

Expremiér Mirek Topolánek se vyjádřil k postavě bývalého Trumpova právníka Michaela Cohena. „Takovému charakteru se říkávalo špína chlap,“ poznamenal Topolánek na svém twitteru.

Špína chlap? A co Dalík, Mirku? Topolánek si pořádně naběhl
Foto: Vít Hassan
Popisek: Mirek Topolánek

Topolánka rozlítila informace, kterou mimo jiné sdílel server Echo24.cz, o tom, že bývalý Trumpův právník Cohen označil prezidenta USA za lháře. Podle něj také hlava Spojených států nutí ke lhaní i ostatní. Cohen však čelí také sám kritice; v roce 2017 měl v Kongresu USA lživě vypovídat, a proto mu není důvod nyní věřit. „Lže, aby si snížil trest vězení,“ poznamenal Trump. 

Text serveru Echo24.cz najdete ZDE.

Na Topolánka se následně strhla smršť reakcí pod jeho tweetem. 

„Tak, tak. To třeba ten Hermann Göring, ten držel lajnu až do konce! Rovnej chlap to byl,“ poznamenal jeden z diskutujících.

„Myslíš špína chlap, Mirku, jako takový ty chlapci, co ti nekryli tvoje špinavosti? No jo, fuj, špína. Nechceš už jít do důchodu, Mirku, přestat se vyjadřovat k tématům, kterým nerozumíš, a být rád, že nesedíš v base?“ dodal další. „V tomto smyslu pan Dalík byl a stále je opravdový charakter,“ poznamenal další diskutér. A co se týče Dalíka, přidali se k němu další. 

„Zatímco vy necháváte Dalíka (to je ten, jak s ním padáte a stojíte) pořád v teplákách. Nebo tím chcete říct: Podívejte, to je kádr – odsedí to sám...“ dodal další.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…