Stanjura jede... Ministr zkontroloval Temelín i cukrárnu

29.05.2023 17:35

Ministr financí Zbyněk Stanjura (ODS) se na svém facebooku podělil o svou cestu do Jihočeského kraje. Mimo jiné navštívil rodinnou cukrárnu a školu taekwon-da ve Velešíně.

Stanjura jede... Ministr zkontroloval Temelín i cukrárnu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Zbyněk Stanjura

„Politici by měli být s občany v přímém kontaktu často, nejen během předvolební kampaně. I proto jsem vyrazil do Jihočeského kraje, kde jsem si prohlédl Jadernou elektrárnu Temelín společnosti ČEZ, jejímž majoritním akcionářem je český stát. Vedle toho jsem se jel podívat i do rodinné cukrárny a školy taekwon-da ve Velešíně, kde jsme byl už v roce 2021 v rámci série výjezdů za podnikateli #Stanjurajede. Jsem moc rád, že se všem daří a určitě to nebyla moje poslední návštěva,“ poznamenal na svém facebooku ministr financí Zbyněk Stanjura (ODS) a doplnil svůj příspěvek o krátký videosestřih z celého dne.

„Rádi jsme se s vámi viděli v Jihočeském kraji! Podívejte se na den Zbyněk Stanjura, kdy navštívil Jadernou elektrárnu Temelín společnosti ČEZ, rodinnou cukrárnu a školu taekwon-da ve Velešíně,“ propaguje cestu ministra financí také jeho ODS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…