Starostové mají ještě jednu velkou posilu. Je to...

17.08.2017 15:37

Miliardář Dalibor Dědek podal pomocnou ruku Starostům a nezávislým, když jim před časem oznámil, že za ně bude kandidovat a pokusí se na kandidátky pozvat ještě další nezávislé osobnosti. Nakonec STAN přece jen někdo posílí. Do sněmovny bude kandidovat starší syn Ladislava Smoljaka David Smoljak. Informoval o tom server Lidovky.cz.

Starostové mají ještě jednu velkou posilu. Je to...
Foto: STAN
Popisek: STAN

„Máme ve Vinoři sdružení, které se Starosty už delší dobu spolupracuje, a máme s nimi dobré zkušenosti. Lidé, kteří STAN vedou, mi imponují a oceňuji to, co se jim podařilo prosadit, například registr smluv. Třetí věc je jejich program a to, že jsou jednoznačnou prozápadní a proevropskou alternativou,“ řekl Smoljak.

Celý článek naleznete zde.

Smoljakova rozhodnutí si velmi váží volební lídr Starostů Jan Farský, který vede pražskou kandidátku. Právě na ní se ocitne i nejstarší syn jednoho z titánů české kultury a spolutvůrce legendárního českého génia Járy Cimrmana, neexistujícího českého všeuměla.

Smoljak podle svých vlastních slov původně podporoval dvojkoalici KDU-ČSL se Starosty, ale když se rozpadla, protože se lidovci lekli, že ve dvojkoalici nepřekonají desetiprocentní hranici hlasů, Smoljak se rozhodl aktivně podpořit Starosty a nezávislé.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…