Strčte si hlavy do... Vzkaz opozici: Zase obejdete ANO a pak bude zle

03.10.2020 19:32

Publicistka Irena Válová má za to, že volby z jejího pohledu nedopadly dobře, ale je to podle ní správné...

Strčte si hlavy do... Vzkaz opozici: Zase obejdete ANO a pak bude zle
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Volební lístky do krajských voleb v Ústeckém kraji

Podle Válové dopadly volby katastroficky, protože celkově je vyhrálo hnutí ANO, a pak z jejího pohledu také kuriózní kandidáti.

Anketa

Kdo je skutečným vítězem krajských voleb?

95%
2%
2%
hlasovalo: 10960 lidí

„Argumenty, kolik koalic nakonec anonysti nesestaví, protože jim to bude znemožněno, považuji za směšné až nebezpečné. Pokud chce opět někdo vyjebat s voliči – anonysty, skončí špatně. Prostě anonysti vyhráli volby a to je fakt,“ pravila Válová.

Je toho názoru, že sledujeme pokračující proměnu českého politického spektra, které se začalo měnit v roce 2013, a proměna se završí v roce 2021.

„Volby dopadly špatně a je to tak správné. Předně, většina voličů opět nepřišla, je jí to jedno a zjevně nemá stranu, která by ji přesvědčila o opaku. Za další, podivné projevy  neexistující opozice odrazují asi hodně lidí, ostatně včetně mě. Nevím, komu bych to hodila, kdybych volila. A naposledy, volební výsledek je odrazem společenského úpadku, ve kterém se nachází tato země a její obyvatelstvo. Volby byly demokratické, svobodné, rovné a tajné. Z tohoto hlediska je výsledek a zpráva, kterou lidé vyslali, vynikající. Volby dopadly správně, jak mají dopadnout svobodné volby,“ zdůraznila.

V komentářích pod svým vlastním příspěvkem okořenila počínání opozice sprostým slovem.

„Sorry, ale všichni ti, co se v tv právě plácají po ramenou, by si měli spíš strčit hlavy do prdele. Nechápu,“ vzkázala opozici.

Navíc se domnívá, že skutečně pravicové strany v Česku neexistují, a všechny strany v Česku působící jsou jen v různé míře levicové.

Komentář k volbám

Komentář k volbám

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…