Syn expremiéra Nečase se rozepsal o Zemanovi i ODS

15.01.2014 13:47

Syn bývalého premiéra Nečase Ondřej na svém veřejném facebookovém profilu glosoval výtku prezidenta Miloše Zemana vůči Janu Mládkovi, který dvakrát neúspěšně žádal o prověrku od Národního bezpečnostního úřadu (NBÚ).

Syn expremiéra Nečase se rozepsal o Zemanovi i ODS
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Nečase mladšího pobavilo, že Zemanovi vadí údajné Mládkovy kontakty s podezřelými ruskými podnikateli. Přitom Zeman se blízkým vztahem k Rusku netají a podle Ondřeje Nečase je „čestný ředitel českého zastoupení společnosti Lukoil“.

V souvislosti s blížícím se kongresem ODS, kde se má zvolit nový předseda strany, si Ondřej Nečas všiml názoru europoslance a a kandidáta na předsedu ODS Edvarda Kožušníka, že by se každý, kdo se stane šéfem občanských demokratů, měl nechat otestovat na kandidátce do Evropského parlamentu. „To pak bude stranu v krizi jak kráva rovnat na dálku přes Twitter, nebo jak?“ ptá se Nečas.

Co přesně Ondřej Nečas napsal:

8. ledna: "pokud to kopecky na idnesu neprekroutil, tak podle Edvard Kozusnik by budouci predseda ods mel byt na kandidatce pro volby do europarlamentu. a to pak bude stranu v krizi jak krava rovnat na dalku pres twitter, nebo jak? sorry..."

10. ledna "tak to me pobavilo. drinking buddy z rusky ambasady a cestny reditel ceskyho zastoupeni lukoilu zeman vycita mladkovi absenci proverky, kterou nedostal kvuli kontaktum s...wait for it...podezrelymi ruskymi podnikateli...haha"

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…