Takhle prý dopadnou volby. Ví se to už teď

03.10.2018 15:11

Kdo se stane v Praze primátorem. I na to si můžete v Česku vsadit. Podívejte se, jak si stojí jednotliví uchazeči o nejdůležitější politický post v hlavním městě.

Takhle prý dopadnou volby. Ví se to už teď
Foto: Hans Štembera
Popisek: Reklamní kampaň k volbám do pražského zastupitelstva a do Senátu ČR

Už tento pátek a sobotu si Češi, Moravané a Slezané rozhodnou o tom, kdo povede jejich města a obce další čtyři roky. Svůj verdikt vynesou i obyvatelé hlavního města Prahy, kde v pozici primátorky za hnutí ANO končí Adriana Krnáčová, která ještě před pár měsíci tvrdila, že by ve své misi ráda pokračovala i po volbách, ale nakonec došla k závěru, „že se bude věnovat rodině“. Hnutí ANO do čela kandidátky postavilo poslance Patrika Nachera. Jenže nakonec se zákonodárce stal číslem 2 na kandidátce. Pozici lídra obsadil podnikatel Petr Stuchlík.

Jak si Stuchlík stojí v očích sázkařů? S kurzem 2,95 ku jedné u společnosti Fortuna je favoritem. Experti sázkové kanceláře věří, že právě on bude primátorem. S kurzem 3,4 ku 1  dýchá Stuchlíkovi na záda lídr ODS poslanec Bohuslav Svoboda. Třetí skončil předseda TOP 09 Jiří Pospíšil s kurzem 5 ku 1.

Těsně pod pomyslnými stupni vítězů se ocitl ještě lídr Pirátů Zdeněk Hřib s kurzem 5,6 ku 1. Pátý je v tuto chvíli lidovec Jan Čižinský stojící v čele hnutí Praha sobě. Stojí za zmínku, že lidovci kandidují společně s Pospíšilem, takže Čižinský v tuto chvíli postupuje vůči vlastní straně.

Není bez zajímavosti, že Adriana Krnáčová, která už nekandiduje má šanci na úrovni 13 ku 1, že se stane primátorkou. Ostatní kandidáti na post primátora jsou vzdáleni, asi tak stejně jako jsou si vzdáleny některé galaxie ve vesmíru. Kupříkladu jednička komunistů Marta Semelová má podle sázkařů šanci 225 ku 1, že se stane primátorkou. Jakub Landovský z ČSSD je na tom podle sázkařů stejně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…