Talmanová promluvila o soukromí: Mirek doma šéfuje televizi

27.09.2010 20:03

Manželka expremiéra Mirka Topolánka Lucie Talmanová se rozpovídala o rodině a synu Nicolasovi. Nejvíc ho teď baví těžká technika a sportování s tátou, odkryla něco ze soukromí. Prozradila také něco o svém manželovi.

Talmanová promluvila o soukromí: Mirek doma šéfuje televizi

Talmanová se svěřila v rozhovoru pro OnaDnes.cz, že si chůvu kvůli ochraně soukromí nemohli dovolit, tak bydlí raději v centru prahy na Starém městě, kde může tříletého Nicolase občas hlídat babička nebo kamarádky.

Se synem prý strávila celé léto. Nebojí se, že pokud ji vyjde kandidatura do Senátu, bude ho omezovat. „Synovi byly v červenci tři roky a málokterá maminka má ten luxus, aby byla s dítětem déle doma. Kývla jsem na nabídku kandidovat do Senátu především proto, že mám pocit, že ta léta ve sněmovně bych měla nějak zúročit," uvedla v rozhovoru. 

Manžel si se synem teď hodně rozumí

Manžel Mirek Topolánek je se synem po odchodu z politiky mnohem víc. Talmanová přiznává, že si nyní hodně rozumí. „Syn už je ve věku, kdy pro něj začíná být parťákem. Teď mi to zase feministky nandají, ale první roky života zkrátka patří miminko spíš mamince, tatínek nastupuje později."

Nicolas s tatínkem hlavně jezdí na kole, ale letos prý už i lyžoval. Lucie Talmanová na sport moc není. Raději se stará o jídlo a pitný režim. Uvažuje ale, že si zakoupí kolo s přídavným elektromotorem.

Nicolas obdivuje popeláře. S některými už se zná osobně

Nicolase zrovna teď stejně jako jiné kluky v jeho věku nejvíce zajímá těžká technika. „Buldozery, kombajny, bagry. A samozřejmě popeláři. S některými, co tady jezdí, už se osobně zná," uvádí Talmanová.

O druhém dítěti s manželem neuvažují. Lucie je nyní zamilovaná a vdaná a užívá si to. Doma je prý šéf přes pračky, sušičky, ledničky a mixéry. Manžel naopak přes televize, které Talmanová nesnáší. Jejím snem je domácnost bez televize.

Talmanová chce být senátorkou

Lucie Talmanová kandiduje v podzimních volbách do Senátu na Kutnohorsku a na práci v horní komoře parlamentu, kterou ještě nepoznala, se velice těší.

Bývalá místopředsedkyně sněmovny do parlamentních lavic nevstupovala s panenskou nervozitou, řídila schůze sněmovny a prošla již mnoha politickými bitvami. Jako milenka premiéra a matka jeho dítěte, byla i oblíbeným cílem bulváru, takže ji těžko může něco překvapit.

Nyní se rozhodla kandidovat do Senátu v kraji, kde trávila dětství. „Kutnohorsko je místo, kde jsem v podstatě vyrůstala. Na chatě v Útěchvostech jsem od malička trávila každé prázdniny, jezdili jsme tam víkend, co víkend. To byl hlavní důvod, proč jsem kandidaturu přijala. Je to mé útočiště, místo, se kterým mám spojené nejhezčí vzpomínky. Asi jsem i trošku sentimentální. Znám místní problémy a možností spolupráce je opravdu dost. Chtěla bych pro zdejší lidi pracovat i bez senátorského mandátu," řekla ParlamentnímListům.cz Lucie Talmanová.

Související:

Čtěte také:

Foto:Zbyněk Pecák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mab

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…