Televize Prima vypustila ohromující informace k útoku na mladého černošského homosexuálního herce

18.02.2019 15:55

Pětatřicetiletý americký herec Jussie Smollet, jenž je černochem a gayem, si měl objednat přepadení s rasistickým motivem. Informovala o tom TV Prima ve svých zprávách.

Televize Prima vypustila ohromující informace k útoku na mladého černošského homosexuálního herce
Foto: pixabay.com
Popisek: Gay vlajka

Smolleta měli útočníci zbít, kolem krku mu hodit lano a pokřikovat na něj rasistické a homofobní nadávky. Existuje však také varianta, že Jussie nebyl obětí, ale režisérem celé události. Tyto skutečnosti vyšly najevo poté, co celá Amerika truchlila s ním a politici burcovali do boje. 

  • Reportáž ZDE

„Řekl mi, tohle je země bílého muže, a dal mi pěstí do tváře. Tak jsem ho kopl do zadku a v tom jsem ucítil provaz kolem krku a začal jsem křičet,“ vyprávěl přitom Smollet v televizi. „Víte, když jste gay, dívají se na vás jako na někoho slabého, ale to já nejsem. Chci, aby každý malý homosexuální kluk, který se dívá, věděl, že musíte rány vracet a bojovat,“ dodal.

Při policejním vyšetřování se následně ukázalo, že Jussie se s dvojicí „násilníků“ znal. „Policie je záhy propustila a zatím mlčí. Podle tajných zdrojů ale měli na policii vypovědět, že celé přepadení herec sám zrežíroval a oběma stážistům za jejich role i zaplatil,“ zaznělo v reportáži TV Prima.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…