Tisková mluvčí práskla hvězdu internetu Babiše: Vůbec neumí psát na počítači, všechno nám diktuje

18.08.2017 15:44

Mluvčí hnutí ANO Lucie Kubovičová se pustila do křížku se skupinou kritiků Andreje Babiše. Oznámila jim, že Andrej Babiš neumí psát na počítači, takže za něj s voliči komunikuje Marek Prchal. Píše to, co si Babiš přeje. Následně se Kubovičová na Babišovy kritiky obořila, že se jí posmívají a ještě si ji nahrávají na mobil, což se jí zdá velmi nefér. Video koluje po internetu. Jako první na něj upozornil server Forum24.cz Pavla Šafra.

Tisková mluvčí práskla hvězdu internetu Babiše: Vůbec neumí psát na počítači, všechno nám diktuje
Foto: Oldřich Szaban
Popisek: Andrej Babiš točil zmrzlinu v Liberci

Občané ze skupiny Andrejovy účtenky vrátíme Andrejovi (AUVA) vyrazili do Kroměříže za Andrejem Babišem. Šéf hnutí ANO v tomto krásném městě lidem podepisoval svou knihu „O čem sním, když náhodou spím“. Aktivisté si chtěli s bývalým ministrem financí promluvit. K jejich hloučku však místo šéfa hnutí vyrazila tisková mluvčí Lucie Kubovičová.

Ta aktivistům mimo jiné prozradila, že Andrej Babiš neumí psát na počítači, takže s občany na sociálních sítích komunikuje Marek Prchal, ale píše jim to, co Babiš říká, protože píše rychle a stihne toho napsat v krátkém čase poměrně hodně.

„Víte, jak to funguje? Oni seděj spolu u stolu, my všichni sedíme spolu u stolu a Marek Prchal to píše, protože pan Babiš neumí psát na počítači,“ prozradila mladá žena. Když lidé ze skupiny AUVA slyšeli, že Babiš neumí psát na počítači, rozesmáli se. A Kubovičovou tím rozpálili prakticky doběla.

„Ale vy jste hrozně agresivní, to nemá cenu. Vy si mě tady jako natáčíte, prostě deset lidí. A já něco řeknu a vy se mi smějete?“ ptala se rozhořčeně. „Tak to běžte do háje jako. Tak já si vás začnu natáčet taky; a jako co? Ale já na to kašlu, já si vás nepotřebuju natáčet,“ pokračovala.

Kubovičová je přesvědčena, že aktivisté hrají především divadlo a o diskusi jim až tak nejde. Znovu a znovu opakovala, že nechápe, proč si ji lidé natáčejí na mobil. Dočkala se odpovědi. Aktivisté jí připomněli, co často říkává Andrej Babiš, že totiž jeho odpůrci často nemají žádné jasné protiargumenty proti jeho myšlenkám. Aktivisté nahrávají vše proto, aby se kdokoli mohl přesvědčit, jak je to s argumenty doopravdy. Kdo je má a kdo se uchyluje k útokům. 

Video naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…