To byste nečekali. Pospíšil se prý dohodl s Topkou na kandidatuře do Bruselu

31.01.2014 21:09

Podle informací serveru Prvnizprávy.cz by měl bývalý člen ODS Jiří Pospíšil kandidovat ve volbách do Evropského parlamentu za TOP 09, a to jako nezávislý kandidát. Pospíšil odešel z ODS, ovšem poslancem zůstal.

To byste nečekali. Pospíšil se prý dohodl s Topkou na kandidatuře do Bruselu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Pospíšil

Na lednovém stranickém kongresu Jiří Pospíšil neuspěl a nestal se místopředsedou ODS. "Nejsem uražený, nejsem zklamaný. Beru to jako vůli kongresu. ODS nestojí o moje služby," komentoval tehdy výsledek.

Nyní se rozhodl z ODS vystoupit a uvažuje o spolupráci s poslaneckým klubem TOP 09, neboť v Poslanecké sněmovně hodlá zůstat. Předseda klubu Miroslav Kalousek v tomto kroku nevidí problém. O vstupu do žádné strany ale Pospíšil nyní neuvažuje.

Podle zdroje Prvníchzpráv.cz ale hodlá s TOP 09 spolupracovat ještě výrazněji. S exministrem financí Kalouskem se údajně domluvil, že bude za TOP 09 kandidovat do Evropského parlamentu coby nezávislý.

Informaci však Kalousek nepotvrdil. "Taková nominace ještě nezazněla, ale děkuji, je to inspirativní nápad," řekl serveru Prvnízprávy.cz. Pospíšil na dotaz nereagoval.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…