To je sranda: Zvolili politika, ale on neumí jazyk. Je to imigrant

09.08.2018 10:01

Blogerka a aktivistka vládní politické strany Liga Monika Pilloni se na svém blogu na serveru iDnes.cz zaměřila na neapolského radního, co neumí italsky.

To je sranda: Zvolili politika, ale on neumí jazyk. Je to imigrant
Foto: Archiv
Popisek: Italská vlajka

„Levicově naladěný starosta Neapole – De Magistris, chtěl radního pro imigranty. Tento radní, Viraj Prasanna Mihindukulasuriya, původem ze Srí Lanky byl zvolen 15. června a musí mít tlumočníka, protože nemluví italsky,“ rozepsala se Pilloni, jež si všimla videa, které publikloval ministr vnitra Matteo Salvini.

Tlumočník mu na něm pomáhá pochopit otázky novináře, píše Pilloni s tím, že jeho odpovědi jsou však zcela nesouvislé a těžko pochopitelné.

Původní text ZDE

„41letý Srílančan má zjevné problémy s komunikací a více než jednou mu musí pomoci tlumočník, aby pochopil kladené otázky. Nezanedbatelný detail, když uvážíme, že on má být na úřadě mluvčím zabývající se problémy imigrantů...“ podotkla Pilloni. 

Podle ní jde o další důkaz neintegrace, kterou italská levice a dobrověrci celého světa úporně odmítají. „Jak je možné, že Viraj (ročník 1977) po dvaceti letech v Itálii, otec 2 dětí a nemluví prakticky italsky? To je důkaz toho, že oni naše zvyky nikdy nepřijmou a budou žít ve světě vlastní komunity a budou stále jen naléhat, aby se jim dostalo stále více benevolencí a pravomocí. Jedna z prvních figurek je ,díky proimigrantské politice italské levice, na svém místě,“ uzavřela.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Největší zločiny. Turek se u Xavera rozjel. Hlavně o tom, kdo ho bude podporovat

17:40 Největší zločiny. Turek se u Xavera rozjel. Hlavně o tom, kdo ho bude podporovat

Filip Turek je superlídrem koalice Přísahy a Motoristů do Evropského parlamentu, podnikatel a někdej…