To se asi nemělo dostat ven. Eva Drahošová odkryla, jaký je vztah jejího manžela a České televize

19.01.2018 13:16

Eva Drahošová, manželka prezidentského kandidáta, během svého výjezdu za voliči do regionu veřejně prohlásila, že Česká televize fandí Jiřímu Drahošovi. „Ale nesmí to dávat najevo,“ sdělila Drahošová.

To se asi nemělo dostat ven. Eva Drahošová odkryla, jaký je vztah jejího manžela a České televize
Foto: Vít Hassan
Popisek: Manželé Drahošovi

Server aktualne.cz z mediálního impéria Zdeňka Bakaly, přinesl ve čtvrtek večer obsáhlou reportáž z předvolebního výjezdu Evy Drahošové, manželky Zemanova soupeře, do Pardubického kraje.

Drahošovou na cestě doprovázel redaktor Bakalova serveru, který o všem podrobně informoval v reportáži. Na Pardubicko prý manželku Jiřího Drahoše pozvala senátorka Miluše Horská.

„Do závěrečných dnů kampaně se Drahošová obula s vervou, naložila si tolik návštěv a setkání, že by si nezadala ani s politiky, kteří se rozhodli vsadit všechno na jednu kartu takzvané kontaktní kampaně,“ vychvaluje server nasazení Evy Drahošové.

Ta vyrazila mimo jiné na základní školu, kde podle uvedené reportáže dokonce mluvila s žáky, a v domově seniorů se patrně snažila přesvědčovat tamní klienty, aby nevolili Miloše Zemana.

Debata během návštěvy Drahošové v Pardubickém kraji se ovšem dotkla i značně významného tématu – veřejnoprávní České televize.

Eva Drahošová podle aktualne.cz prohlásila, že ČT jejímu manželovi fandí. „V České televizi nám fandí, ale nesmí to dávat najevo,“ měla doslova říct žena Jiřího Drahoše.

Nový rozměr nyní může dostat Drahošovo nedávné prohlášení, že by se debata s Milošem Zemanem měla konat především na půdě veřejnoprávní televize.

„Za sebe jsem již navrhl Českou televizi. Je to médium veřejné služby, jehož nestrannost je kontrolovaná nezávislou institucí,“ uvedl před několika dny soupeř současného prezidenta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…