Totalita v Rusku? Tak se podívejte k nám, stojí v článku. Jde o muslimy

15.08.2018 11:42

Velký kritik islámu Lukáš Lhoťan se znovu hlásí o slovo, tentokrát však ne kvůli vyznavačům víry v Alláha ale kvůli Rusku. Kvůli zprávě, že ruský prezident Vladimir Putin nechal v armádě obnovit funkci ideologických komisařů – politruků. Nejednoho českého čtenáře, ktertý absolvoval vojnu ještě za komunistů, tato zpráva pravděpodobně zaujala. Lukáš Lhoťan však v kometáři pro Reflex.cz píše, že v EU už strážci ideologické čistoty fungují dávno.

Totalita v Rusku? Tak se podívejte k nám, stojí v článku. Jde o muslimy
Foto: Archiv Lukáše Lhoťana
Popisek: Lukáš Lhoťan

Komunističtí političtí důstojníci „vtloukali vojákům do hlav myšlenky marxismu-leninismu, k nimž se řada komunistů hlásí dodnes. Lhoťan sice uznává, že dnes funkci politruka nenajdeme ani v české armádě, ani v armádě jiného členského státu EU, ale ideologická školení prý stejně probíhají a to nejen v armádě, ale i na školách.

Anketa

Oceňujete práci naší velvyslankyně v Sýrii Evy Filipi?

93%
7%
hlasovalo: 4633 lidí

„Jde totiž o různá školení na téma propagace ideologie multikulturalismu a LGBT (lesby, gayové, bisexuální a transgender osoby) a o boj proti projevům ‚netolerance‘. Jak jsem popsal výše, tato aktivita je zaměřena nejen na armádu, ale i na policii, školy a státní úřady a ‚dobrovolně‘ se k ní připojují i soukromé firmy,“ tvrdí Lhoťan.

„Píši záměrně ‚dobrovolně‘ v uvozovkách, protože je to vlastně nucené. Která firma by dnes chtěla riskovat, že se na ni zaměří aktivisté z neziskovek s tím, že nepodporuje multikulturalismus a LGBT, nebo rovnou toleruje odpor k témuž,“ pokračuje publicista.

Stálo by prý zas to se zeptat, kolik obyvatel České republiky dnes ví, že oficiální ideologií tohoto státu, ale i celé Evropské unie je multikulturalismus. Kdo tomu nevěří, má se podívat do oficiálních materiálů ministerstva školství. Žáci jsou v rámci multikulturní výchovy vedeni k potírání projevů intolerance, xenofobie a rasismu ve společnosti. Pokud bude projevovat názory, které jdou proti dnešním většinovým postojům, podle Lhoťana vám klidně hrozí i vyhazov z práce. Stejně jako vám hrozil za komunistů, když jste si je dovolil kritizovat.

„Až se tedy budete znovu smát, že v Rusku je totalita a občané jsou vedeni k potírání protistátního myšlení, vzpomeňte si na tento jev, který učí naše děti v české škole...,“ doporučuje Lhoťan. Otázkou je prý to, zda je životaschopnější naše multikulturní ideologie nebo ideologie Ruské federace kombinující autoritářství, pravoslaví, nacionalismus a demokracii. Podle Lhoťana to ukáže až čas.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…