Údiv nad rozhovorem Vohralíkové z Hradu. A také s kým. Novinářka vytáhla i částku

Spustit čtení článku
Tato funkce je dostupná jen s aktivním předplatným typu Lepší čtení a vyšší.
28.11.2023 20:26 | Monitoring

Moderátorka Jana Bobošíková v pořadu Aby bylo jasno poukázala na rozdílné chování umělců a médií k současnému a k bývalému prezidentovi ČR a k jeho spolupracovníkům. Herec Milan Šteindler před lety natočil parodující video na Miloše Zemana; nyní natočil rozhovor s první dámou Evou Pavlovou. Kancléřka Jana Vohralíková byla přizvána do České televize do první řady tanečního pořadu StarDance. „Česká televize mě nikdy nikam nepozvala,“ ozval se bývalý kancléř Vratislav Mynář. Bobošíková upozornila na rozhovor Vohralíkové, v němž kancléřka pravila, že zdravá společnost stojí na silných neziskovkách, efektivní státní správě a silném podnikatelském sektoru.

Údiv nad rozhovorem Vohralíkové z Hradu. A také s kým. Novinářka vytáhla i částku
Foto: Repro ČT
Popisek: Kancléřka Vohralíková na StarDance

Český herec a scenárista Milan Šteindler před lety zveřejnil video, v němž parodoval tehdy nemocného prezidenta Miloše Zemana. „Milí spoluobčané, v tomto vánočním čase vám přeji, abyste svým duchem strávili ještě mnoho Štědrých večerů a snědli mnoho sladkého vánočního cukroví. Mně například po sladkém odešla cukrovka,“ říkal herec, mezi větami kouřil cigaretu.

Nyní moderátorka Jana Bobošíková v pořadu Aby bylo jasno upozornila na nové video od herce Šteindlera s názvem „Dáma a švihák“, ve kterém hovoří s manželkou prezidenta Petra Pavla Evou Pavlovou o roli první dámy. Video lze najít na Seznam Zprávy, zveřejněno bylo 28. října. Milan Šteindler Evě Pavlové v úvodu videa přinesl čaj.

Bobošíková z videa vyvodila, že podle první dámy je dobré, když se o děti stará stát namísto rodičů. Pavlová Šteindlerovi vyprávěla, že původně chtěla být učitelkou v mateřské školce. „Ale tam jsem neuspěla. Hledala jsem tedy co dál, a když přišli na gymnázium vojáci a oslovovali kluky, jestli chtějí do armády, tak jsem si říkala, že ta práce má smysl a že pro ni mám předpoklady,“ a se smíchem Pavlová podotkla, že tam by jí prošlo, kdyby zpívala falešně. „Byla tam i taková samostatnost, že vlastně najednou nezatěžujete rodiče, a ta armáda se tehdy o svoje lidi postarala. V tom duchu, že máte všechno od rána do večera – jídlo, program, kam jít a co dělat, třeba jít na cvičení ve střelbě,“ řekla Pavlová.

Bobošíková přišla se zjištěním, že zadobře je s médii i vedoucí Kanceláře prezidenta republiky Jana Vohralíková. Ta se například objevila na televizních obrazovkách mezi publikem v taneční show Star Dance. Bobošíková se proto dotázala bývalého kancléře tehdejšího prezidenta Miloše Zemana Vratislava Mynáře, zda on byl někdy Českou televizí přizván do první řady dívat se na StarDance. „Česká televize mě nikdy nikam nepozvala,“ zněla Mynářova odpověď.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lucie Kroutilová

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Paní Vohralíková je důkazem, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseJája Koon , 29.11.2023 9:31:58
Paní Vohralíková je důkazem toho, jaký ve skutečnosti je pan prezident prosťáček, hrající si na spasitele lidstva...

|  6 |  0

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…