VIDEO Blondýna. S holýma nohama. A jak se kroutí! Je to nová poslankyně

25.10.2017 7:24

Poslanci, kteří v příštím měsíci složí svůj slib jako členové nové sněmovny, přicházejí do parlamentu s rozličnou osobní historií. Média se s gustem zaměřují zejména na poslanecký klub Svobody a přímé demokracie. Okamurovci razí heslo „politika s obyčejnými lidmi pro obyčejné lidi“, což občas obnáší velmi barvité životní příběhy.

VIDEO Blondýna. S holýma nohama. A jak se kroutí! Je to nová poslankyně
Foto: repro Facebook
Popisek: Poslankyně Lucie Šafránková (SPD)

Odpůrci Tomia Okamury se mohou „vyřádit“ zejména na jihomoravské poslankyni Lucii Šafránkové. Ta doposud působila jako obchodní manažerka a k propagaci neváhala využít i svých ženských předností. Video, na kterém nabízí služby nejmenované agentury, zajišťující organizaci kulturních a společenských akcí, se teď šíří sociálními sítěmi.

„Přejete si mít na vaší akci zpěváka nebo zpěvačku? Sháníte zkušené dýdžeje a moderátory? Postavit pódium? Pro nás není téměř nic překážkou,“ vábí zákazníky blonďatá nastávající poslankyně v lákavém, ale nijak minimalistickém odění. A když informuje, jak o služby agentury projevit zájem, předvede divákům za stoupající vzrušující hudby několik svůdných pohybů.

Nastupující poslankyni lze dohledat také na několika videích agentury zajišťující fotografický a videozáznam svateb. Na jejím kanále na YouTube lze najít i několik videí z politických akcí SPD na jižní Moravě, kde je divákovou průvodkyní právě Lucie Šafránková. Na jednom například prezentuje „spanilou jízdu“ SPD Brnem.

Anketa

Chcete, aby Škromach, Zimola a další lidé blízcí Zemanovi převzali a obrodili ČSSD?

74%
26%
hlasovalo: 6665 lidí

Poslankyně, která byla dvojkou na jihomoravské kandidátce Okamurova hnutí, představila své názory před volbami například na internetovém Rádiu Špilas v pořadu „Bez kravaty“.

„Dominik Duka tímto výrokem zaskočil spoustu multikulturních sluníček,“ reagovala hned na úvod na slova pražského kardinála ze svatováclavské pouti, kde kritizoval postoj papeže k uprchlíkům. A zmíněným „sluníčkům“ nakládala dále: „Jednoznačně ničí naší suverenitu a identitu.“

„O budoucnosti by měla rozhodovat většina, která má u nás kořeny, a ne menšiny, které navíc většinou nehorázně manipulují,“ dodala.

Dotaz na sociální politiku a podporu rodin s dětmi pak zodpověděla dalším odkazem na kardinála Duku. „Stejně jako on klademe velikánský důraz na význam naší klasické rodiny, protože je základem našeho státu. Když se nebudou rodit děti, nebude vůbec možné udržet naši kulturu a tradice a zvyky, což je velikánská hodnota našeho národa,“ varovala.

V druhé části pak přešla na zahraniční politiku a komentovala aktuální dění v Katalánsku, ze kterého je podle Šafránkové patrné, že i pro Katalánce je důležitá jejich suverenita.

Poslankyně Šafránková není podle médií jediným členem klubu SPD, který nabízel služby související s erotikou. Lidové noviny upozornily na moment z minulosti poslance Miloslava Roznera. Lídr jihočeské kandidátky a expert hnutí na kulturu byl zesměšňován po několika nejistých výrocích v předvolební debatě a teď mu média „nakládají“ znovu.

Redaktoři z Lidových novin dohledali, že tento manažer hudební skupiny Argema v minulosti svou kapelu udal i na erotický ples. Součástí akce měl být kromě vystoupení kapely také pánský a dámský striptýz a erotická tombola. Jak ale Lidové noviny připouštějí, celá akce byla charitativní a výtěžek šel pro Nadační fond Kapka naděje.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …