VIDEO Podívejte se, kde se objevil Radek John

26.07.2016 11:40

Partnerka „nepobodaného“ muslima Eva Zahradníčková si zahrála ve videoklipu Pavla Horejše Souznění. A nebudete věřit, kdo celý klip pokřtil.

VIDEO Podívejte se, kde se objevil Radek John
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radek John, lídr voleb VV do Evropského parlamentu

„Tak je to tady! Souznění je konečně mezi vámi. Velice si vážím pomoci všech lidí, kteří se na celém projektu jakkoli podíleli, byla to pro mě úžasná jízda,“ podotkl Pavel Horejš. Podle svých slov si vše užil od začátku do konce naplno. „Díky,“ napsal.

Videoklip k písni o naději pokřtil poté i bývalý ministr vnitra Radek John. 

Video najdete ZDE.

Eva Zahradníčková, jež mimo jiné pomáhá uprchlíkům, se „proslavila“ poté, co její přítel, muslim z Vršovic, uvedl, že byl napaden z rasistických důvodů. Tvrdil, že při běhání jej pobodali dva holohlaví muži. Při policejním vyšetřování se však nic takového neprokázalo, proti tomu však právě Zahradníčková vystupovala. Domnívá se totiž, že policie pouze neumí najít pachatele.

Zahradníčková se však často vyjadřuje i k aktuálním politickým otázkám. Například včera okomentovala status hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka, jenž po pátečním útoku šíleného střelce v Mnichově uvedl: „Tisk v Říši již vyzývá obyvatelstvo k rozvážnému klidu.“

„V Říši? Ten zmrd se po každém útoku neskrývaně tetelí blahem a ještě se nestydí používat nacistickou rétoriku? Je to pěkně zkurvená doba,“ napsala v reakci na Ovčáčkův status dobrovolnice Zahradníčková. Zároveň dodala, že se stydí nejen za prezidenta. „Ale i za jeho Mluvčáčka. Fuj!“ dodala. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…