VIDEO To je odvaz. Internet ječí smíchy nad Vojtěchem Filipem a jeho soudruhy na vánoční párty

13.12.2016 8:10

I komunisté se umí pořádně odvázat, jak je vidno ze záběrů, které odvysílala Česká televize v pořadu 168 hodin. Na sociálních sítích sklízí video z vánoční besídky KSČM rozporuplné ohlasy.

VIDEO To je odvaz. Internet ječí smíchy nad Vojtěchem Filipem a jeho soudruhy na vánoční párty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda KSČM Vojtěch Filip

Není to dlouho, co reportéři ze 168 hodin rozpoutali na sociálních sítích bouřlivou debatu. Rozbuškou se stala reportáž o nenávisti, které čelí hudebník Radek Banga za to, že se vymezil proti účasti skupiny Ortel v hudební anketě Český slavík. (Více ZDE a ZDE). V pondělí rozvířili novináři z České televize vody českého facebookového rybníčku znovu, a to když na oficiální stránce pořadu 168 hodin zveřejnili video z vánoční besídky KSČM. Komunisté v čele s předsedou strany Vojtěchem Filipem na něm rozjíždějí karaoke.

„Když se u nás chlapi poperou, tak jenom nožem anebo sekerou…,“ zpívá z plných plic Filip za přizvukování svých spolustraníků. Evidentně dobře naladěná předsedkyně pražské KSČM a poslankyně Marta Semelová s dalšími straničkami mezitím rozjíždí taneční kreace.

Záběry komunistického večírku sklízí na sociálních sítích velký ohlas. Video zhlédlo již více než 150 tisíc uživatelů Facebooku, komentáře k němu přibývají rychlostí blesku. „Politickej bizár. Semelová je po tý flašce zelený jak urvaná ze řetězu... :-)),“ baví se jedna z uživatelek Facebooku. „OMG, to je odvaz! Nechtěl bych teď být v jejich kůži. Teda čumím, že si nepozvali pana M. Davida. Mohl jim zazpívat poupata :D,“ rýpl si další. „Jó, to jsem viděla včera u Nory Fridrichové. Ptám se: neměli by být spíš plaší a v rezervaci…,“ zaznělo také v diskuzi. Některé video spíše znechutilo, než pobavilo. „Tohle by se mělo vysílat na Silvestra, ne? Ale jen pro otrlé...,“ navrhla jedna z uživatelek Facebooku.

V komentářích zaznělo i jméno hradního protokoláře Jindřicha Forejta, který si také dopřával soukromé večírky. „Trochu mi tam chybí Forejt, ale jinak je tam asi všechno,“ konstatovala herečka Nikol Štíbrová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…