VIDEO Vánoční strýček Andrejko je náš Santa. Kasičku si kup, dokaž, že nejsi lump. Nedělní pěvecké okénko ze Šafrova webu

20.12.2015 18:33

Pokoj všem lidem dobré vůle a celu Kalouskovi. Tato slova použil ve vánočním poselství občanům spolupracovník Svobodného fóra Pavla Šafra hudebník Quido MC. Současně s ironií sobě vlastní hájí elektronickou evidenci tržeb Andreje Babiše. „Andrejko“ je prý Santou dneška, který pohladí po hlavičce každého člověka, který mu dokáže, že není lump. Živnostníci jsou přece od pohledu podezřelí.

VIDEO Vánoční strýček Andrejko je náš Santa. Kasičku si kup, dokaž, že nejsi lump. Nedělní pěvecké okénko ze Šafrova webu
Foto: Martin Šťastný
Popisek: Andrej Babiš

Hudebník Quido MC, jenž se proslavil např složením písně Ruský šváb zaměřené proti prezidentu Zemanovi, o sobě dává znovu vědět. Na Svobodném fóru Pavla Šafra už má tento tvůrce své pravidelné okénko, v němž posílá vzkazy „ražské kavárně“, Zemanovým příznivcům, ale i samotné hlavě státu. A teď přišel na řadu ministr financí Andrej Babiš (ANO).

„Dnes je potřeba především začít jednat. Musíme rozhodně podpořit boj za elektronickou evidenci tržeb, drahý pane Babiši. Totiž, každý normální člověk je šťastný, když má místo v takové velké firmě, jako je např. Agofert. Má se kam vracet, odpracuje si svoje. Vy rozhodnete a ono se to udělá. Maká se. Taková dobře řízená firma je jako dobře řízený stát, možná dokonce ideální stát,“ poznamenává s ironií sobě vlastní pan Quido.

Každý člověk, který riskuje a takovou velkou firmu opustí aby začal podnikat, vypadá podezřele a nebude od věci ho preventivně sledovat. Podle hesla, že každý podnikatel může být teoreticky lumpem. Je tedy chvályhodné dát na podezřelé osoby pozor, ale aby celá kampaň zaměřená na pořádek, dostala šmrnc, je třeba jí dodat písničku. A právě to Quido MC činí v novém videopříspěvku.

VIDEO S PÍSNÍ ZDE

„Andrejko, to je Santa našich dní, náš strýček vánoční. Tak jenom kasičku si kup a dokaž, že nejsi lump. ... Se svými problémy se svěř, strýčkovi Andrejovi věř. Když dáš, co máš, tak pohladí tě, dítě. Budeš náš,“ zpívá pan Quido v refrému písně.

Své vystoupení pak uzavírá provoláním: " Pokoj všem lidem dobré vůle a ceku Kalouskovi. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…