VIDEO, které nepouštějte dětem. Rapeři se ostře pustili do Zemana i ustrašených Čechů

28.06.2016 17:01

Fuck Off. Tak se nazývá nový klip české hiphopové kapely PSH. Rapeři Vladimir 518, Orion a producent Mike Trafik natočili společně se slovenským zpěvákem a raperem Elpem singl, v němž vyjádřili svůj postoj k aktuálnímu stavu společnosti.

VIDEO, které nepouštějte dětem. Rapeři se ostře pustili do Zemana i ustrašených Čechů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Rapeři se v klipu vyjádřili proti xenofobii, strachu a mediální manipulaci. Na závěr také uvedli „symboly zla“ dnešní doby – prezidenta republiky Miloše Zemana, zpěváka Aleše Brichtu, Daniela Landu, Františka Ringo Čecha a manipulaci českých médií. Klip režíroval Vít Hradil.

„Média jsou jak strašidla, vše se hroutí, zvedají se stavidla,“ zmiňují se v písni. „Svět se mění, jiné hodnoty, jiná hitparáda,“ pokračují.

„Fuck off haterům, fuck off sráči, chybí tu nadhled, absence lásky,“ dodávají s tím, že je divná doba, když například jméno exprezidenta Václava Havla je sprosté slovo. „Chlastem nasáklej Zeman, na toho zmrda fakt nemám,“ neberou si servítky.

Kapela PSH se k stavu společnosti vyjadřuje často, již na začátku letošního roku vydala stanovisko, v němž vyzvala ke kultivaci veřejného prostoru. Vybídla také ke zklidnění hysterie kolem uprchlické krize a vymezila se proti populismu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…