Večerníčkovský pohádkový les přilákal více než 6600 lidí, sdělil místostarosta Lachnit

17.11.2013 11:22

Mezi nejoblíbenější akce pro děti, jež pořádá městská část Praha 5 pod záštitou JUDr. Petra Lachnita, zástupce starosty, se jednoznačně zařadil Večerníčkovský pohádkový les, který si v sobotu 9. listopadu nenechalo ujít 6 600 lidí. Ti všichni v Kinského zahradě zažili mnoho zábavy, dobrodružství a legrace. Přes 80 % dětí přitom bylo z městské části Praha 5.

Večerníčkovský pohádkový les přilákal více než 6600 lidí, sdělil místostarosta Lachnit
Foto: Redakce
Popisek: Petr Lachnit, zástupce starosty Městské části Praha 5

Akce začala v dopoledních hodinách u Musainonu, děti za doprovodu rodičů měly za úkol na trase dlouhé jeden kilometr plnit úkoly, které jim zadávaly pohádkové postavy. Od nich pak za splněné úlohy dostaly razítka a po jejich předložení v cíli na ně čekal věcný dárek. Program zpestřily i bohaté výtvarné dekorace a profesionální kostýmy z večerníčků. K úspěchu akce přispělo i příjemné počasí a chutné občerstvení.

„Účast lidí několikanásobně předčila naše očekávání, jsme rádi, že se všichni dobře bavili a odnesli si spoustu zážitků z příjemně stráveného odpoledne. Radnice bude rozhodně takovéto aktivity i nadále podporovat,“ shrnuje 1. zástupce starosty MČ Praha 5, JUDr. Petr Lachnit, který nad akcí převzal záštitu.

Reportáž z vydařené akce můžete zhlédnout již brzy na http://www.tvp5.cz

 


 

reklama

autor: ava

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …