Veleba svolává "mlčící většinu" na podporu Zemana. Příští sobotu na Hradčanské náměstí

01.03.2015 17:49

Na pražském Hradčanském náměstí se v sobotu 7. března od čtrnácti hodin shromáždí stoupenci prezidenta Miloše Zemana. Na demonstraci, pořádané Stranou práv občanů by měl být prezentován názor "mlčící většiny" národa, která nemá přístup do sdělovacích prostředků, k řadě ožehavých otázek. Za tímto účelem k davu promluví několik řečníků z řad politiků i občanských aktivistů.

Veleba svolává "mlčící většinu" na podporu Zemana. Příští sobotu na Hradčanské náměstí
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Prezident Miloš Zeman ve Dvoře Králové

Shromáždění s poselstvím "Národe, probuď se" je zamýšleno jako vyjádření podpory demokracii a jejímu reprezentantovi, prezidentu republiky Miloši Zemanovi. Kromě toho ale chce prezentovat názory veřejnosti na řadu dalších palčivých témat.

Akce se má uskutečnit v sobotu 7. března od 14 hodin na Hradčanském náměstí a účast potvrdil i sám prezident Zeman. Pořadatelem je Strana práv občanů a vystoupí zde zástupci několika politických stran a společenských organizací.

"Naším společným cílem bude jasně a hlasitě vyjádřit postoj tzv. mlčící většiny k zásadním otázkám současné doby, jak vnitřním, tak i mezinárodním," vysvětlil předseda pořádající SPO Jan Veleba.

Účastníci akce by podle něj měli také dát najevo svůj názor k sílící kampani proti prezidentu Zemanovi jako nejvyššímu představiteli státu, ale rovněž k jiným zásadním problémům, například k manipulativnímu zpravodajství v médiích, bohužel včetně veřejnoprávních.

Bohužel podle Veleby nelze opomenout ani velmi vážnou mezinárodní situaci. "Česká republika je naším společným domovem a my se v něm chceme cítit jako plnohodnotní svobodní občané a nechceme, aby naše životy, naše osudy řídil a ovlivňoval někdo jiný," řekl k tomu předseda SPO.

Každý, kdo tyto názory a obavy sdílí, by podle něj měl dorazit na Hradčanské náměstí.

Přijďte podpořit prezidenta Miloše Zemana v sobotu 7.3. na Hradčanské náměstí v Praze!

 Přijďte podpořit prezidenta Miloše Zemana v sobotu 7.3. na Hradčanské náměstí v Praze!

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…