Věříte ve vítězství Miroslava Kalouska ve volbách? Můžete na něm dost vydělat

02.06.2017 12:42

Češi si často stěžují na nízké platy a chudobu. Jenže chuť obyvatel této země vsadit si takřka na cokoli, může naznačovat, že to s chudobou v Česku nebude tak zlé. Češi si mohou vsadit na výsledek francouzských parlamentních voleb, na výsledek britských parlamentních voleb, na to zda stávající britská premiérka Theresa Mayová zůstane ve funkci i po volbách a tak podobně.

Věříte ve vítězství Miroslava Kalouska ve volbách? Můžete na něm dost vydělat
Foto: dotfox.cz
Popisek: Peníze

Občas se zdá, že občané této země projevují zájem o politiku jen v době těsně před volbami a někdy ani tehdy ne. Volební účast v senátních volbách či ve volbách do evropského parlamentu bývá velmi nízká. Volební účast při volbách do Evropského parlamentu nedosahuje ani 30 procent a ve druhém kole senátních voleb v roce 2016 k volebním urnám dorazilo jen něco málo přes 15 procent voličů. V prvním kole senátních voleb roku 2016 volební účast činila 34 procent.

Uvedená čísla svědčí o tom, že mnozí lidé se o politiku skutečně nezajímají. Ale když dojde na sázky, situace se mění. Češi. Moravané a Slezané si mohou vsadit na to, která strana zvítězí ve francouzském parlamentu, které straně se totéž podaří v parlamentu britském, na to jak vysoká volební účast bude v těchto zemích, si mohou Češi vsadit.

Pokud věříte, že volby v Německu mohou vyhrát tamní Zelení, můžete si na to vsadit třeba u sázkové kanceláře Tipsort a to s kurzem 95 : 1. Takto vysoký kurz ukazuje, že sázkaři ve vítězství Zelených příliš nevěří. Protiuprchlícká Alternativa pro Německo se těší kurzu 35 : 1, zatímco CDU/CSU má kurz pouze 1,1 : 1, takže sázkou na jistotu mnoho nevyděláte. Ukazuje to ovšem, že sázkaři favorizují uskupení stávající německé kancléřky Merkelové.

Ještě nižší kurs je vypsán na to, že Vladimir Putin zůstane prezidentem také po prezidentských volbách v roce 2018. Kurz činí přesně 1 : 1,05, takže sázkaři jsou si vítězstvím Putina v podstatě jistí.

A to stále ještě není vše. Češi si mohou vsadit také na české parlamentní volby. Věříte, že vyhraje volby Andrej Babiš se svým ANO? Sázkaři také, a proto na Babišovo vítězství nevypisují příliš vysoký kurz. Šéf hnutí ANO je na to s kurzem 1,13 : 1 podobně jako Merkelová v Německu. Zato na vítězství TOP 09 je vypsán kurz 100 : 1, takže pokud věříte v sílu Miroslava Kalouska jako lídra strany a on ji opravdu prokáže, můžete si přijít na nemalé peníze.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …