Vlajky ven! Praha jde do akce „Bělorusko“. Starejte se radši o město, zuří občané

15.08.2020 15:42

Poslanec, zastupitel hlavního města Prahy a starosta městské části Praha 7 Jan Čižinský (Praha sobě) se na svém twitterovém profilu vyjádřil k podpoře Běloruska. Se smajlíkem sdělil, že Praha vyvěsí vlajku na podporu prodemokratických snah v Bělorusku.

Vlajky ven! Praha jde do akce „Bělorusko“. Starejte se radši o město, zuří občané
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Čižinský

„Právě jsme se v pražské koalici přes WhatsApp domluvili, že Praha vyvěsí vlajku na podporu prodemokratických snah v Bělorusku,“ poznamenal Čižinský a přidal smajlíka úsměvu. 

„No dobrý... A? Rozkopané silnice. Silnice v dezolátním stavu. Uzavírání průjezdnosti Prahou. Preferenční prvky MHD ničící auta, kola a motorky. Přiblblé zahrádky na přiblblých místech. Umělohmotný kraviny na silnici, který zužují jízdní pruh pod zákonnou normu. Tak vlajku vzhůru,“ poznamenal k tomu jeden z uživatelů na svém twitterovém účtu. 

„Jako rodilý Pražan jsem nikdy nezažil takové množství zbytečných vlajek na úředních budovách a vozech MHD – škoda jen, že jinak se tu žije čím dál víc na hovno...“ píše na Twitteru další. 

Anketa

Vážíte si Spojených států amerických coby klíčového spojence ČR?

9%
91%
hlasovalo: 36728 lidí
„Hele ona jako se už Vaše politická komediální tvorbička omezuje jen na máchání vlajkou? Ano, je to gesto, ale k ničemu... btw lze někdo najít, kdo a které skupiny jsou hodny vyvěšení vlajky, nebo ne? Rád bych se tam podíval... “ napsal další.

„Tak to Praze opravdu pomůže, už žádný problém, už stojí Trojská lávka a vše je blankytné," poznamenala k tomu další.

Trojská lávka je problémem Prahy 7, kdy se stále čeká na novou stavbu přes Vltavu, která má nahradit tu zřícenou a opět propojit Troju s Císařským ostrovem. Lávka se zřítila v roce 2017. Nová stavba by měla být hotová letos v říjnu, stát má 128 milionů korun.

„Vyvěsí vlajku, vedle hodí prdelkám duhovou, vedle ééémerickou, vedle tibetskou, zdraží Pražanům rapidně MHD i parkovné, po Praze kriminální bordel, píchnou si do žil a budou frééé, prostě normální debílci," napsal k tomu další uživatel kriticky. Za to se mu však dostalo napomenutí: „Máte tak hezké jméno a přitom jste takový debil.“

„No to Bělorusku velmi pomůže! Pokud nejste schopni konkrétních věcí, tak raději nic nedělejte. Ta prázdná a jalová hesla vás jen zesměšňují,“ dodal další.

 A ani další uživatel chválu nenašel. „Vyvěšovat vlajky je mnohem snazší, než řešit běžné provozní problémy města,“ napsal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…