Vypískání Babiše: Věc má pokračování. Byl to prý šok

27.05.2015 8:31

Včera jsme informovali o tom, jak byl ministr financí a předseda hnutí ANO Andrej Babiš vypískán na sněmu měst a obcí v Olomouci. Starosta obce Žabčice Vladimír Šmerda se k celé situaci vyjádřil, že dokonce došlo i na výsměch na ministrův účet, prý je to nejméně kompetentní ministr financí všech dob. K celé věci se vyjádřila nespokojeně i starostka obce Bukovany. Za všechny přítomné na sněmu řekla, že byli v šoku.

Vypískání Babiše: Věc má pokračování. Byl to prý šok
Foto: ReproFoto: ČT
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš při projevu ve sněmovně

„Jeho přiznání, že umí spočítat pouze 1 + 1 a s tím si vystačil celý život, jsme mu věřili,“ řekl například včera starosta Žabčic a zároveň člen ODS, podle kterého bylo všech přítomných 700 starostů na sněmu za jedno v tom, že Babiš není kompetentním ministrem. Dle starosty nedokázal odpovědět adekvátně ani na jednu ze dvaceti položených otázek. (Celá zpráva zde)

Pro server echo24.cz potvrdila nespokojenost s ministrem i starostka obce Bukovany Jana Šimečková. „Byli jsme v šoku, očekávali jsme více erudovanosti v oboru,“ řekla starostka a dodala: „Když jsme se z úst ministra dozvěděli, že obce mají peněz dost, tak nám to docela vyrazilo dech. Čekali jsme, že si bude chtít vyslechnout naše problémy.“

Ministr financí prý záměrně uhýbal od přímých dotazů starostů. Starostka řekla, že všechny zarazil tím, když řekl, že obce mají peněz dost a tím diskuzi o rozpočtovém určení daní ukončil, což vedlo ke zklamání účastníků sněmu.

(Celý text zde)

„Babiš prý měl minulý týden vystoupení před starosty, které je už teď legendou, à la Jakeš na Hrádku. Ten člověk nakonec dopadne hůř, než si sám umí představit. Na spinování a držhubném se to nedá stavět donekonečna,“ napsal na sociální síti Facebook europoslanec Jan Zahradil, který tím vyjádřil svou nespokojenost s ministrem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ste

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…