Zabořil mi jazyk do krku. Sáhl mi na zadek. Dral se mi pod sukni, vzpomněly si ženy v USA na Donalda Trumpa

13.10.2016 13:05

Americká média přinášejí další informace o údajných sexuálních eskapádách republikánského kandidáta na prezidenta Donalda Trumpa. Informují o tom servery iDNES.cz a Novinky.cz.

Zabořil mi jazyk do krku. Sáhl mi na zadek. Dral se mi pod sukni, vzpomněly si ženy v USA na Donalda Trumpa
Foto: archív autora
Popisek: Clintonová, Trump

Prezidentskou kampaň Donalda Trumpa nejprve zkomplikovala nahrávka, kde se miliardář chlubí, že si může k ženám leccos dovolit. Nyní tuto nahrávku doplnila svědectví několika žen. Vzpomínají na chvíle, kdy Trump přešel od slov k činům. Trump se přitom v nedávné televizní debatě dušoval, že nikdy nepolíbil ženu bez jejího souhlasu.

Prestižní deník The New York Times ve středu otiskl výpovědi dvou žen, které republikánský kandidát podle jejich svědectví sexuálně obtěžoval. Dnes čtyřiasedmdesátiletá Jessica Leedsová v článku vzpomíná, že Trumpa před třiceti lety potkala během letu do New Yorku.

Miliardář jí prý osahával prsa a chtěl se jí rukama dostat pod sukni. „Byl jako chobotnice, jeho ruce byly všude,“ tvrdí Leedsová.

Reportéři deníku mluvili také s Rachel Crooksovou, která pracovala v Trumpově sídle na Manhattanu. Dvaadvacetiletou ženu prý roku 2005 v mrakodrapu Trump Tower políbil proti její vůli.

Jiný případ podrobně popsal časopis People. Jeho redaktorka Natasha Stoynoffová líčí, že i ji Trump v roce 2005 v Mar-a-Lago sexuálně obtěžoval.

Stalo se to údajně v den, kdy letovisko navštívila kvůli přípravě článku o výročí jeho sňatku se současnou manželkou Melanií. Miliardář ji údajně pozval na soukromou prohlídku sídla.

„Vešli jsme sami do místnosti a Trump za námi zabouchl dveře. Otočila jsem se, ale během několika sekund už mě přitlačil ke zdi a zabořil mi jazyk do krku,“ líčí Stoynoffová.

Celý text je ZDE

Třetí případ se odehrál v Trumpově areálu Mar-a-Lago, kde je golfové hřiště. Podle listu Palm Beach Post tam před třinácti lety 36letou Mindy McGillivrayovou chytil zezadu, když tam doprovázela svého známého, fotografa Kena Davidoffa, který fotil koncert Raye Charlese.

„Náhle jsem cítila, jak mě něco chytilo, takové malé šťouchnutí, myslela jsem, že je to Kenova brašna na fotoaparát. Otočila jsem se, byl to Donald,“ vypověděla. Nevěděla prý co dělat, protože kousek dál stála Trumpova snoubenka Melanie.

Fotograf Davidoff potvrdil, že mu o události McGillivrayová řekla, když mu stranou pověděla „Donald mi právě sáhl na zadek“, přiznal však, že sám událost neviděl.

Trump prý také v roce 1992 nevhodně žertoval s desetiletou dívkou, kterou potkal u eskalátoru v Trumpově věži. „Dám si s tebou za deset let schůzku. Věříš tomu?“

Celý text je ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…